J0seph Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 http://www.rwm.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Wszyscy pomorscy rowerzysci juz tutaj sie nie umawiają.Powstał wspaniały twór www.rwm.org.pl. Tak jak to Joseph podpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuju Napisano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ano, święte słowa , jak wysmażycie jakiś ciekawy pomysł na rwm, to pewnie się pojawię . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Dzięki za uświadomienie Pytanie: osoby niepełnoletnie uczestniczą wyłącznie pod opieką pełnoletnich opiekunów Bardzo to jest respektowane? Przecież to cholerstwo mnie eliminuje! Mam poprosić pełnoletniego kolegę, żeby był moim opiekunem, czy co?! A może zanim nie skończę 18 lat, to mam sobie założyć własny portal wycieczek dla nieletnich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuju Napisano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Byleby za zgodą rodziców było, coby później nie było problemów z tym związanych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 17 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Tej niedzieli tj 23.11.08 Proponuje rajdzik do Kościerzyny przez Wieżyce. Trasa znana ,lubiana,czasem w kość dająca,szczególnie o tej porze roku. Wiec może plaża-Otomin 8:00 ? Z Kościerzyny ostatni pociąg zmyka 18:35 wcześniej 17:11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowyLukasz Napisano 17 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Kilka pytań: 1. O której zbiórka 2. Gdzie zbiórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 17 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 dla rwm-owców gratis! gratisowo na odcinku najbardziej upierdliwym zmniejszymy tempo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowyLukasz Napisano 17 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 ok mi pasuje pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 17 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 i gites szczegółowe info na rwm.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 19 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 W Otominie na plaży mogę was powitać i wam pomachać bo rower w kawałkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 jutro sopot, gdańsk, gdynia, jak padać nie będzie to chętnie bym sobie z kimś pośmigał. bez ciśnienia, tak dla rozruszania kolanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 jutro sopot, gdańsk, gdynia, jak padać nie będzie to chętnie bym sobie z kimś pośmigał. bez ciśnienia, tak dla rozruszania kolanka. Jakby temperatura było 15st. więcej i nie byłbym chory to z pewnością bym wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jutro i we wtorek mam jeszcze parę rzeczy do załatwienia na uczelni, ale dziś już odbyła się inauguracja sezonu 2009, więc od środy piszę się na propozycje jakichś spokojnych wycieczek =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 9 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 nadal aktualne. dzisiaj objechałem kilka ciekawych miejsc w sopocie, zawitałem do oliwy i wróciłem o 17 do domu. wyobrażacie to sobie? o 17!!! i cały czas było widno! czuć już wiosnę! jutro prawdopodobnie udam się w stronę gdyni tak dla odmiany, klify i może coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotkaPsotka Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 jestem chętna, zwarta i gotowa żeby jutro z kimś pośmigać po okolicznych laskach ;] (gdynia/sopot) mieszkam w centrum gdyni i mam już jedną chętną osobę. Pisze się ktoś jeszcze? o której i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 mi tu pokazuje, że w nocy spadnie około kilograma śniegu, więc jutrzejsze warunki jakoś mi się nie widzą ;] chociaż w sumie nie wiem ile to kilogram śniegu. Poza tym też nie macie gdzie mieszkać, zanim ja dojadę do Sopotu, zdążę zmarznąć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 co to śnieg? ważne żeby pod nim lodu nie było! ja jak zawsze moge zaproponować klify (3 fajne zjazdy tam znam) i jestem otwarty na propozycje ciekawych miejsc w gdyni. sopot mam objeżdżony, część oliwy również. jak spoq przyjedzie z gdańska to możemy spotkać sie w sopocie np na skrzyżowaniu głównej z monte cassino, jak spoqa śnieg zatrzyma, to może orłowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ja tak gadam, rozważam, umawiam się, a przecież mam jutro dopyt o 15 ;P także wypisuję się, innym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danniels Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jak Sp0q nie musi się uczyć, to ja ustawiłbym się jakoś rano, bo po 13 mam robotę, jak nie to macie randkę, bo Ola będzie sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ja już tak dla kulturki pełnej napęd wyczyściłem, może jeszcze stare wygodne siodło ubiorę, jak nie, to będę się wlec i marudzić że mnie tyłek boli. w każdym razie moja propozycja to skrzyżowanie orłowskiej z główną (zwycięstwa?) o godzinie... powiedzmy 10? tak więc kto będzie? kotka z chętną osobą (jackiem?) i ktoś jeszcze? pogoda zapowiada się śnieżyście, wezmę aparat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danniels Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nam pasuje! Nawet na 8.30- 9.00 jeśli nie miałbyś nic przeciwko, bo w dwie godziny, to my nigdzie nie pojeździmy Ta krzyzowka to w orłowie jest czy sopocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 w takim razie niech będzie o 9. mi tez tak pasuje. krzyżówka jak najbardziej w orłowie. orłowska to jest ta co jedzie od mola do przystanku skm. ja, jak pewnie pamietacie, rower mam zółty, wysoki jestem, wiec przeoczyć mnie ciężko. czerwona kurtka i biało szare bojówki. taki ot, cudak kolorowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotkaPsotka Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 to się cieszę, jestemy umówieni;] Czy jest ktoś jeszcze chętny? Ps. tylko nie będziecie ostro jechać? bo jeżeli tak to ja będę ostro narzekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 moje prawe kolano mówi mi ostatnio "wolniej ryju" więc o tempo martwić się nie musisz. szczególnie pod górę meczy to bardzo. no i cały czas sie zastanawiam, jakie siodło ubrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.