Skocz do zawartości

[gdansk] - wspolne jazdy

robi_gd

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za uświadomienie <_<

Pytanie:

osoby niepełnoletnie uczestniczą wyłącznie pod opieką pełnoletnich opiekunów

Bardzo to jest respektowane? Przecież to cholerstwo mnie eliminuje! Mam poprosić pełnoletniego kolegę, żeby był moim opiekunem, czy co?!

A może zanim nie skończę 18 lat, to mam sobie założyć własny portal wycieczek dla nieletnich B)?

• 5 miesięcy temu...

Tej niedzieli tj 23.11.08 Proponuje rajdzik do Kościerzyny przez Wieżyce. Trasa znana ,lubiana,czasem w kość dająca,szczególnie o tej porze roku.

Wiec może plaża-Otomin 8:00 ?

Z Kościerzyny ostatni pociąg zmyka 18:35 wcześniej 17:11

• 2 miesiące temu...

nadal aktualne. dzisiaj objechałem kilka ciekawych miejsc w sopocie, zawitałem do oliwy i wróciłem o 17 do domu. wyobrażacie to sobie? o 17!!! i cały czas było widno! czuć już wiosnę! jutro prawdopodobnie udam się w stronę gdyni tak dla odmiany, klify i może coś jeszcze?

mi tu pokazuje, że w nocy spadnie około kilograma śniegu, więc jutrzejsze warunki jakoś mi się nie widzą ;] chociaż w sumie nie wiem ile to kilogram śniegu. Poza tym też nie macie gdzie mieszkać, zanim ja dojadę do Sopotu, zdążę zmarznąć ;]

co to śnieg? ważne żeby pod nim lodu nie było! ja jak zawsze moge zaproponować klify (3 fajne zjazdy tam znam) i jestem otwarty na propozycje ciekawych miejsc w gdyni. sopot mam objeżdżony, część oliwy również. jak spoq przyjedzie z gdańska to możemy spotkać sie w sopocie np na skrzyżowaniu głównej z monte cassino, jak spoqa śnieg zatrzyma, to może orłowo?

ja już tak dla kulturki pełnej napęd wyczyściłem, może jeszcze stare wygodne siodło ubiorę, jak nie, to będę się wlec i marudzić że mnie tyłek boli.

w każdym razie moja propozycja to skrzyżowanie orłowskiej z główną (zwycięstwa?) o godzinie... powiedzmy 10?

tak więc kto będzie? kotka z chętną osobą (jackiem?) i ktoś jeszcze? pogoda zapowiada się śnieżyście, wezmę aparat.

w takim razie niech będzie o 9. mi tez tak pasuje. krzyżówka jak najbardziej w orłowie. orłowska to jest ta co jedzie od mola do przystanku skm. ja, jak pewnie pamietacie, rower mam zółty, wysoki jestem, wiec przeoczyć mnie ciężko. czerwona kurtka i biało szare bojówki. taki ot, cudak kolorowy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...