Skocz do zawartości

[gdansk] - wspolne jazdy

robi_gd

Rekomendowane odpowiedzi

Wrocilem wlasnie do trojmiasta - 2tyg. bez roweru....

Pierwsze wrazenie - czemu to siodelko jest tak wysoko ?! ;)

a to dlatego, ze wsztyskie mięsnie sa jakies takie nierozciagniete...

ale mam nadzieje ze 2-3 dni i wroci wszystko do normy.

nawet nie przypuszczalem ze 2 tyg. bez roweru moga tak szkodzic :) :)

a ten żółty szlak gdzie się mniej więcej konczy, bo ja aktyalnie zagnieździłem się za gdynią to bym pojechał z wami z gdyni do gdanska w drodze powrotnej przez ten szlak a potem wrócił sobie pociągniem , jak ktoś może napisz gdzie to się konczy i o której będziecie tam to piszcie najlepiej smsem (508639083)

• 1 miesiąc temu...

Witam!

Jakiś czas tutaj nie zaglądałem i widzę, że pustki, cóż widocznie codzienność przygniata.

Mam pytanie, czy ktoś z forowiczów wybiera się jako startujący lub kibic na maraton do Gdyni 29 września? Skoro tak trudno się zebrać to może to będzie dobre miejsce na spotkanie. Więcej informacji podobno na stronach GOSiRu.

Pozdrawiam!

• 4 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

W zeszłym roku wiosną była grupowa, forumowa ustawka.. Nie miałem przyjemności w niej uczestniczyć ;) I ominęła mnie okazja poznania tylu bikerów :)

Więc moja propozycja: są chętni na powtórkę?

Zrobilibyśmy umiarkowanym tempem jakąś traskę np. po Oliwie, albo czarnym szlakiem, lub czerwonym w kierunku Wejherowa, czy co tam zechcecie :)

W tą sobotę/niedzielę, bo w następny weekend jest Horizon..

To co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...