J0seph Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Wrocilem wlasnie do trojmiasta - 2tyg. bez roweru.... Pierwsze wrazenie - czemu to siodelko jest tak wysoko ?! a to dlatego, ze wsztyskie mięsnie sa jakies takie nierozciagniete... ale mam nadzieje ze 2-3 dni i wroci wszystko do normy. nawet nie przypuszczalem ze 2 tyg. bez roweru moga tak szkodzic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Jesli niedziela wam pasuje to zapraszam: http://rwm.org.pl/forum/index.php?mode=temat&id=340 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 no to tak jak Myszek pisał, więc się pisze tylko najpierw musze jakoś do tego lotu dojechać, to jest w gdyni tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tichy Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 budynek lotu jest w Gdańsku (głównym), będziemy jutro tamtędy przejeżdżać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Topol, ja chetnie pojade jeszcze raz zoltym szlakiem Ostatnio troche malo jezdzilem ale mysle ze tempo utrzymam. pewnie o 14 juz bedziemy w gdyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 a ten żółty szlak gdzie się mniej więcej konczy, bo ja aktyalnie zagnieździłem się za gdynią to bym pojechał z wami z gdyni do gdanska w drodze powrotnej przez ten szlak a potem wrócił sobie pociągniem , jak ktoś może napisz gdzie to się konczy i o której będziecie tam to piszcie najlepiej smsem (508639083) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 nadal aktualne jutro 9 00 kolo lotu.Czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Ja rowniez potwierdzam obecnosc pod lotem o 9, z tymze wroce juz sobie szosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Z powodów : 1 swieto 2 mało czasu Zapraszam na light w srode http://rwm.org.pl/forum/index.php?mode=temat&id=349 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 18 Września 2007 Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Witam! Jakiś czas tutaj nie zaglądałem i widzę, że pustki, cóż widocznie codzienność przygniata. Mam pytanie, czy ktoś z forowiczów wybiera się jako startujący lub kibic na maraton do Gdyni 29 września? Skoro tak trudno się zebrać to może to będzie dobre miejsce na spotkanie. Więcej informacji podobno na stronach GOSiRu. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 18 Września 2007 Udostępnij Napisano 18 Września 2007 http://rwm.org.pl/forum/index.php?mode=temat&id=420 chętnych zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 17 Października 2007 Udostępnij Napisano 17 Października 2007 http://rwm.org.pl/forum/index.php?mode=temat&id=477 zapraszam ponownie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 17 Października 2007 Udostępnij Napisano 17 Października 2007 a ja w weekendy to albo w pracy, albo (jak wolne ) poza trojmiastem..... ale z wycieczek RWM zaliczylem ostatnio NajtBike'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 17 Października 2007 Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Tak jak wspominałem na gadu - jeśli nie wypali mi robota lub inne losowe wydarzenia - chętnie wpadnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek1 Napisano 18 Października 2007 Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Witam po dłuższej przerwie. Chętnie by się gdzieś wybrał ale po pierwsze w niedzielę mam chrzciny córki, a po drugie w sobotę skręciłem nogę także na razie rower musiałem w ogóle odstawić. Pozdrawiam i życzę miłej wycieczki. Ma być pogodnie ale chłodno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 18 Października 2007 Udostępnij Napisano 18 Października 2007 No i już wiem, że nie pojadę ;P cholera, zachciało mi się dorastać ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 18 Października 2007 Udostępnij Napisano 18 Października 2007 a ja nad ranem pakuje się w pociąga..... (z rowerem - rzecz jasna ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 http://www.rowery.skc.com.pl/ postaram się wpaść w niedzielę. Ktoś jeszcze się pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 wiecie coś o jakimś pikniku jutro na wyspie Sobieszewskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Mi nic nie wiadomo. Zresztą i tak jutro mam rower rozłożony na części pierwsze ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek1 Napisano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 wiecie coś o jakimś pikniku jutro na wyspie Sobieszewskiej? http://rwm.org.pl/?r=2008&m=04&d=26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 W zeszłym roku wiosną była grupowa, forumowa ustawka.. Nie miałem przyjemności w niej uczestniczyć I ominęła mnie okazja poznania tylu bikerów Więc moja propozycja: są chętni na powtórkę? Zrobilibyśmy umiarkowanym tempem jakąś traskę np. po Oliwie, albo czarnym szlakiem, lub czerwonym w kierunku Wejherowa, czy co tam zechcecie W tą sobotę/niedzielę, bo w następny weekend jest Horizon.. To co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 nie wiem czy zauważyłeś, ale chyba tylko my zaglądamy czasem do tego subforum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Co Ty dajesz, przecież ludzie tu pisali w kwietniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 jak cos zorganizujecie to dajcie znac chetnie przyjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.