Olek-o1 Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Czyli w porywach 2-3 osoby umówmy się,że kto jedzie zostawia w sobotę info. na forum, lub proszę na moje gg aktualne w moim profilu. Wpadnę sprawdzić koło 22.00 nadal się nie dorobiłam komputera na nowym lokum... Wyruszamy (jak już wspominałam): Chylonia 07.00 + , spotkanie zaraz przy wyjściu z tunelu - po stronie osiedla domków jednorodzinnych (po przeciwnej stronie koło hali/rynku w Chyloni) - schodząc z peronu do tunelu skręcamy w prawo i to tyle na ten temat. K.O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Oki w sobote dam znac o 6 rano w pracy jestem i jade na polwysep prawdopodobnie bede chcial jechac na rowerze z gdanska do gdyni, chetni mile widziani nie lubie kolejek, czy tych na szynach czy tez w sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Myszek napisał mi na gg, że nie jedzie. Nie wiem jak Bauer. Co robimy Kaśka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Przepraszam Was ze nie moge jechac, ale sila wyzsza niestety do pracy trzeba isc. Zreszta jak na razie to caly czas pada, moze by przelozyc ? Tak jak Kasia pisala to tylko propozycja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olek-o1 Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Pogoda taka jak widać, raczej się nie zapowiada, że jutro będzie lepiej :angry: . Chyba najlepiej będzie wypad przełożyć, ostatnio na powrocie od Pucka zaliczyliśmy 3 burze i jakoś nie mam chęci na powtórkę przy tej temperaturze. Czyli decyzja jest taka, że odkładamy wypad na lepsze warunki pogodowe. Szkoda, może następnym razem się uda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 No jak uważacie. A co powiecie na coś mniej ambitnego? Jakieś TPK na ten przykład? Ja na pewno gdzieś pojadę więc można wspólnie. Dorwałem SPDy to teraz będę męczył ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bauer1000 Napisano 1 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Czesc Przepraszam za moja nieobecność ale pracuje jako rozwoziciel pieczywa przez cały tydzień wiec raczej nie bikuje teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olek-o1 Napisano 1 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Nie powiem co myślę o dzisiejszej pogodzie i tym, że nie pojechaliśmy chociaż dla mnie to chyba lepiej się stało. Poszłam się pokręcić na rowerze i "skończyło mi się kolano", ledwo wróciłam do domu (po niecałych 70km) :sad: o chodzeniu zapomnij... Hel pewnie by się dla mnie kiepsko skończył... więc może dobrze wyszło :005: . Pozdrawiam Kasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 1 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Transport dla Ciebie by się znalazł, ale wycieczka za ciekawa by nie była. Co do pogody - następnym razem słuchamy się mnie i żadnych smętów ;] To ja tu robię za nadworną pogodynkę. Ja strzeliłem 60km, nie było źle. Muszę się jeszcze nauczyć szybko uwalniać z pedałów w awaryjnych sytuacjach, aby nie lądować tak często plackiem w błocie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 1 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 żadnych smętów, żadnych sp0q pogodynek - tylko meteo.icm.edu.pl - prognoza byla przednia, i pogoda tez ja jednak dzien spedzilem wpracy.. :/ (czyt. - ~20 km tylko...) a w nastepny weekend tez niestety spasuje - rowerowa ucieczkado Ustki aw midzyczasie, podono bedzie na miejscu jakis rajd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 1 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 ja wierzę tylko windguru.cz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 14 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Jutro mam wolne i bede celowal w polwysep, ktos sie zabiera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 14 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 w poniedziałek wyjeżdżam do szklarskiej także mam trochę zbyt wiele przygotowań na głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olek-o1 Napisano 20 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Właśnie mnie zagipsowali przez prawie miesiąc to ja roweru nie dosiądę... mały wypadek (nie na rowerze) i chyba się zapłaczę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 20 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Bardzo mi przykro Tylko nie płacz, kuruj się , odpoczywaj (w miarę możliwości) i do zobaczenia być może jesienią lub wiosną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Witam.;] W zawiązku z tym ze będę w Karwii od poniedziałku, szukam kogoś kto by mi pokazał okolice itd. oczywiście na biku.;] Ogólnie chodziło by mi o jakieś wyjazdy w teren.;] byłby ktoś chętny? pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 widze , ze albo nikt tu niczego nie czytal albo co? w każdy6m mąć razie zostawiam do siebie kontakt nr kom 692556177 jakby ktoś z okolicy chciał pośmigac to do 12 sierpnia jestem chetny. pozdrawiam omen.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 O ja teeeeż, ja bedę od 10 do 17 kawałek za gdynią więc jak z forum bedzie jechał to niech pisze kiedy mniej wiecej, bo widziaęm ze forumowicze sie ustawiają na jazdy po TPK itp (Onem pisał że chętnie i tam dojedzie ;] ) Ktoś coś planuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 W innym temacie krazy temat zoltego szlaku, wiec moze go by przejechac ? powiedzmy 12 sierpnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Wspolna jazda powoli staje sie w tym wątku tylko legendą. Proponuje wszystkim ,również turystom śledzenie www.rwm.org.pl To portal trójmiejskich wycieczek.Paktycznie co 2 ,3 dni jest jakaś wycieczka,rajd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black rider Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Myszek, ja sie pisze jak tylko mi powiesz gdzie jak mam dojechać ;] topol luz zobacze i napisze, lepiej napisz gdzie niedługo jedziecie Omenowi smsem bo się srał pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olek-o1 Napisano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 HI właśnie przed godziną wyciągnęli mnie z gipsu :) :D :D jeszcze tydzień nie mogę chodzić, ale jak dobrze pójdzie (trzymać kciuki!!!) to jeszcze w sierpniu będę jeździć!!! Musiałam się podzielić radością hehehe Pozdrawiam olek-o1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 HI właśnie przed godziną wyciągnęli mnie z gipsu :D :D :D jeszcze tydzień nie mogę chodzić, ale jak dobrze pójdzie (trzymać kciuki!!!) to jeszcze w sierpniu będę jeździć!!! Musiałam się podzielić radością hehehe Pozdrawiam olek-o1 Powiedzieli że nie możesz chodzić przez tydzień ale o jeździe na rowerze nic nie mówili Jednak lepiej odczekać swoje Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Nie chce marudzić,bo pewnie wkoło ci to mówią,ale nie ryzykuj. Chodzenie,jakie by nie było jest mniej urazowe od jazdy na rowerze.Koniec sierpnia? powinnas zaczac malutkie dystanse! A może i nawet w połowie wrzesnia.Kość owszem młoda,do regeneracji przystosowana,ale mimo wszystko jeszcze nie bedzie w 100% jak nowa-nigdy nie bedzie jak nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Nigdy nie bedzie jak nowa, bedzie mocniejsza Ja mialem zlamana prawa reke i jakos nie czuje aby byla slabsza czy cos.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.