Skocz do zawartości

[gdansk] - wspolne jazdy

robi_gd

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli w porywach 2-3 osoby :D umówmy się,że kto jedzie zostawia w sobotę info. na forum, lub proszę na moje gg aktualne w moim profilu.

Wpadnę sprawdzić koło 22.00 :P nadal się nie dorobiłam komputera na nowym lokum...

Wyruszamy (jak już wspominałam): Chylonia 07.00 + , spotkanie zaraz przy wyjściu z tunelu - po stronie osiedla domków jednorodzinnych (po przeciwnej stronie koło hali/rynku w Chyloni) - schodząc z peronu do tunelu skręcamy w prawo i to tyle na ten temat.

K.O.

Pogoda taka jak widać, raczej się nie zapowiada, że jutro będzie lepiej :angry: . Chyba najlepiej będzie wypad przełożyć, ostatnio na powrocie od Pucka zaliczyliśmy 3 burze i jakoś nie mam chęci na powtórkę przy tej temperaturze. Czyli decyzja jest taka, że odkładamy wypad na lepsze warunki pogodowe. Szkoda, może następnym razem się uda :) .

Nie powiem co myślę o dzisiejszej pogodzie i tym, że nie pojechaliśmy :( chociaż dla mnie to chyba lepiej się stało. Poszłam się pokręcić na rowerze i "skończyło mi się kolano", ledwo wróciłam do domu (po niecałych 70km) :sad: o chodzeniu zapomnij...

Hel pewnie by się dla mnie kiepsko skończył... więc może dobrze wyszło :005: .

Pozdrawiam Kasia

Transport dla Ciebie by się znalazł, ale wycieczka za ciekawa by nie była.

Co do pogody - następnym razem słuchamy się mnie i żadnych smętów ;] To ja tu robię za nadworną pogodynkę.

Ja strzeliłem 60km, nie było źle. Muszę się jeszcze nauczyć szybko uwalniać z pedałów w awaryjnych sytuacjach, aby nie lądować tak często plackiem w błocie ;D

żadnych smętów, żadnych sp0q pogodynek ;) - tylko meteo.icm.edu.pl - prognoza byla przednia, i pogoda tez :D

ja jednak dzien spedzilem wpracy.. :/ (czyt. - ~20 km tylko...)

a w nastepny weekend tez niestety spasuje - rowerowa ucieczkado Ustki ;) aw midzyczasie, podono bedzie na miejscu jakis rajd :D

• 2 tygodnie później...

HI :) właśnie przed godziną wyciągnęli mnie z gipsu :) :) :D :D :D :D :D jeszcze tydzień nie mogę chodzić, ale jak dobrze pójdzie (trzymać kciuki!!!) to jeszcze w sierpniu będę jeździć!!! Musiałam się podzielić radością hehehe

Pozdrawiam

olek-o1

HI :) właśnie przed godziną wyciągnęli mnie z gipsu :D :D :D :D :D :D :D jeszcze tydzień nie mogę chodzić, ale jak dobrze pójdzie (trzymać kciuki!!!) to jeszcze w sierpniu będę jeździć!!! Musiałam się podzielić radością hehehe

Pozdrawiam

olek-o1

Powiedzieli że nie możesz chodzić przez tydzień ale o jeździe na rowerze nic nie mówili :P

Jednak lepiej odczekać swoje :)

Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia :)

Nie chce marudzić,bo pewnie wkoło ci to mówią,ale nie ryzykuj.

Chodzenie,jakie by nie było jest mniej urazowe od jazdy na rowerze.Koniec sierpnia? powinnas zaczac malutkie dystanse!

A może i nawet w połowie wrzesnia.Kość owszem młoda,do regeneracji przystosowana,ale mimo wszystko jeszcze nie

bedzie w 100% jak nowa-nigdy nie bedzie jak nowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...