Skocz do zawartości

[gdansk] - wspolne jazdy

robi_gd

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ja muszę jeszcze trochę potrenować, ale jakby co to będę śledził ten wątek.

Jeśli chodzi o Rumię to zawsze można się spotkać w połowie drogi...

Napisano

Ja muszę jeszcze trochę potrenować, ale jakby co to będę śledził ten wątek.

Jeśli chodzi o Rumię to zawsze można się spotkać w połowie drogi...

...czyli u mnie pod domem :unsure:

Napisano

Ja tez jak cos dolacze do was ale od polowy wrzesnia jak wymienie rower :twisted: na makrokeszu sie pokazywac nie bede :redface:

Napisano

Moglibyśmy ustalić jakiś bardziej optymalny i znany wszystkim punkt zbiorczy ;] Bo do Rumii to tak średnio, chyba że zabiorę się z kimś innym ;]

Napisano

Ja nie zaryzykuję ;] A może w sopocie przed bramkami na molo? Chyba, że ta opcja jest za daleko dla kogoś innego. Sam zresztą też będę musiał zrobić z 10km ;]

Napisano

Ja nie zaryzykuję ;] A może w sopocie przed bramkami na molo? Chyba, że ta opcja jest za daleko dla kogoś innego. Sam zresztą też będę musiał zrobić z 10km ;]

No dla mnie w sam raz:P..mam całe 4 minuty do mola rowerkiem :P:huh:

Napisano

W niedzielę i poniedziałek raczej nie ma co na mnie liczyć - mam robotę i pare spraw ;P Ale od wtorku już łatwiej byłoby mi się wyrwać.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Witam ktos ma ochote pojechac w weekend na jakas przejazdzke ? Raczej szosa, powiedzmy wejherowo na dobry poczatek.

Marzy mi sie Malbork ale nie wiem ile tam sie jedzie rowerkiem, ktos byl ?

• 6 miesięcy temu...
Napisano
Wymiotlo troche, teraz moze warto by sie zastanowic czy na kazdy zlot robimy oddzielny temat, czy wszystko w tym piszemy ?? Mozna by robic temat z data w tytule czy cos..

nom...

trzeba by zaczac cos myslec ;)

ja raczej w sobote odpadam, swieta jednak troche komplikuja sprawe,

ale w lany poniedizalek - jak najchetniej :) (szczegolnie ze woze najpojemniejszego 'butlo-bidona' :D)

link zabroniony/files/24192631/2007_04_01.rar.html

fotki z niedzieli, kto ma z soboty ?

Uploaduje wlasnie archiwumze wszystkimi zdjeciami,

lacze jednak niestety asymetryczne, wiec chwile to potrwa....

link do wszystkich zdjec, zwszystkich wypadow: link zabroniony/files/24205982/rower.rar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...