kamikadze2014 Napisano 13 Czerwca 2014 Napisano 13 Czerwca 2014 witam! robie przymiarke do zakupu jakiejs budzetowej ramki i w sumie za nieduze pieniazki udalo mi sie cos ogarnac- kross sign ds 16 cali. Generalnie potrzebuje roweru do smigniecia poł na pół asfalt/ bezdroże bez szalenstw. Nie mam jak tego sprawdzic ale powiedzcie czy ok 190 cm na 16 cali ramy to nie przydużo? dam rade na tym jezdzic (zalezy mi tez na normalnej jezdzie przy wyciagnietej sztycy- standardowa jazda mtb). Ewentualnie inna w miare dostepna ramka za przystepny pieniądz? pozdrawiam
michalMtBXcT Napisano 13 Czerwca 2014 Napisano 13 Czerwca 2014 16 cali ,190 cm i sztyca wyciągnięta na max to będzie mało
derwisz Napisano 13 Czerwca 2014 Napisano 13 Czerwca 2014 Na 190cm do normalnej jazdy po lasach musisz szukać czegoś w okolicach 21"-22"Sign w ogóle się do tego celu nie nadaje, zupełnie inne przeznaczenie. Z tanich ram możesz się rozejrzeć za accentem peak, el norte, authorami, ewentualnie krosami z serii level.
premier2 Napisano 13 Czerwca 2014 Napisano 13 Czerwca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.