szuwi Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Witam Posiadam hamluce Avid BB7, ale pozostały mi do kupienia klamki. Mam możliwość wyboru między Avid Speed Dial 7 Ti a Cane Creek DC. Może ktoś tu korzysta z wyżej wymienionych modeli i jest mi w stanie doradzić , co do przydatności i trwałości. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja188 Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Ja bym wzą Avid SD7. Po pierwsze są lzejsze. Po drogie mają regulacje napiecia linki czy czegoś tam . A po trzecie myśle żę Avid dłużej wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiloo2 Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Posiadam klamki avida sd7 i mogę je szczerze polecić. Są lekkie, wytrzymałe, idealnie odbijają. W klamkach jest wbudowane świetne pokrętło które rzeczywiście działa i poprawia wyczucie hamulców, siły hamowania itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuwi Napisano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 dzięki !!!! w takim razie nic innego mi nie pozostało jak zaopatrzyc sie w Avida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YogiSC Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 mam taki zestaw otoz BB7+SD7+wtp straightwire radze kupic dobry pancerz i linke (pancerz twardy i slizga linke np pokryta teflonem) polecam pancerze wtp najwyzszy model na 1 hamulec koszt 40zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.