Kakadu90 Napisano 19 Czerwca 2014 Napisano 19 Czerwca 2014 Gerrard to niezły pechowiec. Najpierw jego błąd w meczu z Chelsea kosztował mistrzostwo, teraz niewygrana główka z Cavanim będzie oznaczać dla Stevena i całej Anglii szybki powrót z MŚ. No i Suarez jest niemożliwy!
Matief Napisano 20 Czerwca 2014 Napisano 20 Czerwca 2014 Perez już pewnie dzwonił do jego menadżera Dziś było by fajnie jakby Kostaryka sprawiła niespodzianke i pokonała makaroniarzy
siemalysy Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Napisano 20 Czerwca 2014 Na to się zanosi... Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 2
Matief Napisano 20 Czerwca 2014 Napisano 20 Czerwca 2014 No i Kostaryka w 1/8 finału a Anglia jedzie do domu
premier2 Napisano 20 Czerwca 2014 Napisano 20 Czerwca 2014 A makaroni też już powinni być spakowani . Będę kibicował Urugwajowi, jak zresztą wszystkim drużynom z Ameryki Płd, bo grają fantastycznie. Europa jest tłem na tych mistrzostwach, może poza Holandią i Niemcami. Choć zawsze kibicuję Ornaje, to podejrzewam, że max ich możliwości to ćwierćfinał, chyba że Roben zacznie w końcu zauważać kolegów w polu bramkowym.
Kakadu90 Napisano 20 Czerwca 2014 Napisano 20 Czerwca 2014 Pamiętajcie, że w 2006 r. pokonaliśmy na mundialu Kostarykę! I póki co jesteśmy ostatnią drużyną, która zrobiła to na mundialu! A to oznacza: Polska > Kostaryka > Włochy
Matief Napisano 20 Czerwca 2014 Napisano 20 Czerwca 2014 Idąc tym tokiem rozumowania, to Bosacki ma 2 bramki na mundialu tyle samo ma messi Bosacki=Messi? Francja będzie chyba kolejnym zespołem który awansuje do 1/8 finału, na razie prowadzą 2-0
Kakadu90 Napisano 21 Czerwca 2014 Napisano 21 Czerwca 2014 tyle samo ma messi Bosacki=Messi? Messi z małe litery..... Benzema już drugi raz na tym mundialu oszukany z bramki .
Matief Napisano 21 Czerwca 2014 Napisano 21 Czerwca 2014 Tak Oto tabel wszystkich drużyn na tą chwile
beskid Napisano 21 Czerwca 2014 Napisano 21 Czerwca 2014 Te mistrzostwa jak chyba żadne inne pokazują, że nie trzeba mieć mocnej ligi aby ogrywać Europę aż na taką skalę. Kolejna sprawa to fakt jakie dno i tony mułu osiągnęła nasza "kopanina".
Matief Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 No niestety dopóki będziemy stawiać na trenerów którzy w naszej wspaniałej lidze zajeli 3-4 miejsce z nie najmocniejszym zespołem to lepiej nie będzie Tu potrzebna jest zagraniczna myśl szkoleniowa
ElDiablo Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 Kolejna sprawa to fakt jakie dno i tony mułu osiągnęła nasza "kopanina". Jak zamiast na treningu "chłopcy" skupiają się na żelu do włosów to tak się dzieje......
Kakadu90 Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 Jak zamiast na treningu "chłopcy" skupiają się na żelu do włosów to tak się dzieje...... O kim konkretnie mówisz? Jak oceniacie wczorajszą pomyłkę na której straciła tak dużo Bośnia i Hercegowina?
siemalysy Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Napisano 23 Czerwca 2014 Hiszpanie na pożegnanie ograła Australijczyków. Myślę, że po wietrzeniu drużyny i zastrzyku młodych piłkarzy będą jeszcze wiele znaczyć w światowej piłce Oglądam teraz walkę o awans pomiędzy Chorwacją a Meksykiem, a w między czasie podglądam mecz Brazylijczyków. Przyznam szczerze, że w kolejnym meczu nie zachwycają...
Kakadu90 Napisano 23 Czerwca 2014 Napisano 23 Czerwca 2014 Diego Costa na mundialu 2 mecze - 0 goli. David Villa & Fernando Torres pierwszy raz w "11" - 2 bramki. Szkoda tylko że David Villa nie zagra więcej w reprezentacji Hiszpanii.
siemalysy Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Napisano 23 Czerwca 2014 Dokłanie. Diego Coste można ochrzcić jako "Konia Trojańskiego" reprezentacji Hiszpanii
cienkun Napisano 24 Czerwca 2014 Napisano 24 Czerwca 2014 Jeeee Urugwaj wykopał Włochów Szanowni Panowie! To są chyba najciekawsze mistrzostwa jakie oglądałem.
siemalysy Napisano 24 Czerwca 2014 Autor Napisano 24 Czerwca 2014 Mistrzostwa najciekawsze, duża liczba goli. Robi się z Mundialu Copa America :-P Włochy - Urugwaj mecz słaby. Zwycięzców się nie sądzi. Suarez przypomniał sobie o zamiłowaniu do kanibalizmu...
Matief Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Tylko 4 lub 5 drużyn z Europy awansują do 1/8 finału...
xtomashx Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Jeeee Urugwaj wykopał Włochów Szanowni Panowie! Patrząc na to co Suarez wyprawia to można rzec że ich zjedli
Kakadu90 Napisano 25 Czerwca 2014 Napisano 25 Czerwca 2014 Wczoraj na temat Gracji jaki fajny kawał powstał. Grecja to taki piłkarski PSL. Po dwóch kolejkach zawsze poniżej progu wyborczego, a dochodzi co do czego, to zawsze wchodzą dalej. I dość nieprzyjemna kontuzja nigeryjczyka:
beskid Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 Kolejny popis sprawiedliwości przez FIFA dokonany "udupieniem" Suareza. A takie piłkarskie "pipki" i zakała tego sportu jak Chiellini mają się świetnie.
siemalysy Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Napisano 26 Czerwca 2014 Karę powinien dostać bo to nie po raz pierwszy mu to się zdarza. Ale to nieszkodliwy gryzoń, a nie łamacz kości. Powinien być ukarany ale wydaję mi się, że dopiero po mistrzostwach. Patrząc na drabinkę turniejową na rękę jest to Brazylijczykom. Jest spora szansa, że z Urugwajem zagrają w ćwierćfinale (wiem, wiem dopóki piłka w grze) ale Suarez w reprezentacji swojego kraju robi bardzo dużą różnicę.
beskid Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 Kara tak ale nie aż taka. Z resztą pełna zgoda. Co tam, można komuś prawie urwać nogę, uderzać łokciami, wsadzać palce w oczy, ... i kara jest mniejsza albo czasem żadna. Facet ma problemy emocjonalne i zamiast mu pomóc to uwalają. Wolę tego "gryzonia" jak to ująłeś niż taką Włoską ciotkę, która leci przez pół boiska i pokazuje jak to mu się krzywda stała. I potem się dziwić, że jeden z drugim symulują za pierdoły oraz beczą jak by ich żywcem ze skóry obierali. Zakały tego sportu psia jego mać a już Włosi opanowali metody prowokacji i symulanctwa do perfekcji.
siemalysy Napisano 26 Czerwca 2014 Autor Napisano 26 Czerwca 2014 Mało tego. Słyszałem w TV, że dostał zakaz nie tylko gry, ale i też nie może być na stadionie podczas meczów. Trochę mi go szkoda... Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.