Darek6789 Napisano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Witam wszystkich, Zarejestrowałem się na forum, żeby poznać opinie ludzi obeznanych w temacie. Niedawno spróbowałem sił w triathlonie i bardzo mi się to spodobało. Niestety wiąże się to z zakupem roweru...i tu pojawia się pytanie czy kupić szosę, którą łatwo jest dostosować do triathlonu czy od razu triathlonowy rower który kosztuje dużo więcej? Może ktoś na siedzi w temacie i mógłby trochę doradzić. W tym sezonie planuję jeszcze 2-3 razy wystartować w zawodach więc chciałbym rower który nadaje się do treningów, oraz startów. Niestety wszędzie gdzie się zgłaszam z tą sprawą proponuje się mi rower za minimum 5tys a to trochę przekracza mój budżet. Chciałbym zmieścić się w 2-2,5tys (jak będzie okazja to może 3tys). Będę wdzięczny za każdą pomocna radę, może nawet na forum ktoś ma coś używanego do sprzedania co nadawałoby się dla mnie? Dodam że mam 192cm wzrostu. Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 kup zwykla uzywana szose, albo nawet nowa i dorzuc lemondke, Oczywiscie jak stac, to nie baw sie w polsrodki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek6789 Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 No właśnie chyba na tym się skończy. Rower typowo triathlonowy to za duży wydatek jak dla mnie na dzień dzisiejszy. Nowe szosy to minimum 2 tys więc może poszukam używanej, choć to z kolei ze względu na mój wzrost - 192cm może być trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mess Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 moze byc trudne, ale i taniej wyrwiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek6789 Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Póki co z nówek to chyba najlepiej wygląda b'twin z decathlonu za 2tys, ale tak jak mówisz na allegro jak dobrze poszukam to znajdę taniej i będę tak samo zadowolony. Także szukam intensywnie i czekam na ewentualne propozycje użytkowników forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.