sz89 Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Problem wygląda następująco. Jakiś czas temu bolało mnie lewe kolano podczas pedałowania. Wziąłem siedzenie wyżej i przeszło. Ostatnio niestety ból wróćił. Teraz nie wiem czy to kwestia przeciążenia (500 km w czerwcu, w tym roku 3 tys. km - trochę terenu ale raczej na spokojnie) czy coś poważnego? Zacząłem pić magnez i wapno. Możliwe że to nic nie da, ale na pewno nie zaszkodzi. Jakieś propozycje macie? Jakaś maść czy raczej to nic nie da? Niestety nie mam licznika z kadencją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu24 Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 magnez i wapno na pewno Ci nie zaszkodzą raczej lekko pomogą ale nie przy kolanie. też miałem ostatnio ból w kolanach przy pedałowaniu i normalnym chodzeniu po konkretnym przeciążeniu. smarowałem kolana Ketonalem i ogólnie oszczędzałem dużo. po 5 dniach przeszło i jak dotąd nie powróciło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Looser Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Jest duzo masci na kontuzje np. viprosal, bals sulphur, wyciag z diabelskiego pazura (jakas roslinka ), diklonat ... etc itp. probowac warto tylko to moze sie okazac troche dlugotrwalym okresem leczenia jezeli to cos powazniejszego wiec zawsze mozesz sie udac na konsultacje do lekarza ( a noz widelec pomoze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heskey Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Problem wygląda następująco. Jakiś czas temu bolało mnie lewe kolano podczas pedałowania. Wziąłem siedzenie wyżej i przeszło. Ostatnio niestety ból wróćił. Teraz nie wiem czy to kwestia przeciążenia (500 km w czerwcu, w tym roku 3 tys. km - trochę terenu ale raczej na spokojnie) czy coś poważnego? Zacząłem pić magnez i wapno. Możliwe że to nic nie da, ale na pewno nie zaszkodzi. Jakieś propozycje macie? Jakaś maść czy raczej to nic nie da? Niestety nie mam licznika z kadencją. W którym miejscu boli Cię konkretnie kolano ? Ból jest wewnątrz, na powierzchni kolana ? Jeździsz w SPD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz89 Napisano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Boli z przodu. Ból wewnątrz, SPD nie posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz89 Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2014 Teraz dopiero dostrzegłem, że w tym kolanie nienaturalnie rusza mi się rzepka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.