empe Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Przymierzałem się dzisiaj do Cube Cross Pro. Rozmiar 58, więc to już spora rama. Ja mam 190cm wzrostu (92cm noga) i żebym miał wyprostowaną nogę musiałem sporo wyciągnąć siodełko do góry tak że teraz jest z 10cm wyżej niż kierownica. Czy to jest prawidłowe ustawienie w rowerze crossowym? Czytałem że siodełko powinno być na równi z kierownicą, ale jakoś nie widzę takiej opcji :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copone Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 No to trzeba przymierzyć 62 Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamF Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Najważniejsza sprawa to czy jest Ci wygodnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4RTMOOr Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 ja sam też mam jakieś 7-8 cm siodełko wyżej niż mostek. (mam 160cm i rame 17') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.