mario80r Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Witam wszystkich Jestem posiadaczem rowerku authora solution 29" z ramą 17". Mam wzrostu 181cm. Teoretycznie wszystko jest ok bo przy ramie 19 cali to już wisiałem wiadomo na czym Niestety podczas pierwszych prób w sklepie i małej jeździe wydawało się wszystko ok ale po przejechaniu kilkudziesięciu kilometrów juz po zakupie musiałem wycofać maksymalnie siodełko na offsecie (mam 20mm) no i się okazało że jeszcze mi brakuje tak ze 2 cm. Czy znacie jakieś modele rur godne uwagi w przestepnej cenie tak do 150zł z większym offsetem. Propozycje / linki Naprawde przeszukałem wiele sklepów do wielu pisałem ale nie są w stanie mi pomóc. Sklep w którym kupowałem coś niby się stara robić nawet namierzył rower też authora który ma idealna dla mnie rurę (podmieniliśmy i było super) ale mi jej nie sprzeda bo to orginalna część od roweru do sprzedania a serwis nie prowadzi podobno sprzedaży tych sztyc osobno. No i jest problem bo ciągle podciągam się do tyłu i wisze na skraju siodełka. Trudno tak się jeździ po 40km i wiecej. pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.