stefan2810 Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 Witajcie. Pytanko jest. Mam stalową rame na której powoli będę budował single speeda. Rama stalowa, goła, bez lakieru. Szukam jakiś fajnych inspiracji na malowanie, aerografy itp. ale wpadł mi do głowy pomysł właśnie z Rostem. Pokryć ramę cienką warstwą rdzy. Coś jak to -- https://sprzedajemy.pl/rost-chrome-bike-cultstyle-rat-cult-kult-do-sprzedania,153074 Co o tym myślicie? Bezpieczne to? Z tego co mnie sie wydaje to w razie czego będzie można rdzawy nalot zeszlifować i pomalować ramę normalnie lakierem. Chyba będzie możliwość usunięcia tej rdzy w razie czego. Myślicie że rdza zje mi ramę? Nie pytajcie po co? dlaczego? itp. Taki mam pomysł i już.
Kiciok Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 Może nie "zje" od razu, ale ta rdza będzie brudziła wszystko. Raz, drugi się upierniczysz i zmienisz podejście.
stefan2810 Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Napisano 11 Czerwca 2014 Dlatego przed tym wszystkim, napisalem ten temat .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.