alojzybombel Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 Które obręcze są wytrzymalsze, tanie stalowe, czy tanie aluminiowe (niby stożkowe i dwukomorowe ale w rowerze, który nowy kosztuje <500zł). Proszę o pomoc w wyborze. PS Czy firma Burghardt jest solidna, czy jej rowery są dobre?
Kiciok Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 Ile jeszcze tematów założysz? Budżetu na rower nie masz, a cudów oczekujesz.
alojzybombel Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Napisano 11 Czerwca 2014 Budżet mam taki, jaki mam i w ramach tego budżetu mam takie, a nie inne wyboru. Jeśli możesz mi w nich pomóc, to świetnie, to pomóż, jeśli nie, to po co się odzywasz? Zadałem konkretne pytanie, nawet nie spróbowałeś na nie odpowiedzieć, to po co w ogóle napisałeś tego swojego posta? PS Nie oczekuję cudów, chcę najoptymalniej wydać te swoje 500zł. Więcej nie mogę. Co w tym trudnego jest do zrozumienia?
rzezniol Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 Najoptymalniej będzie jak te 500 zł wpłacisz na jakieś konto oszczędnościowe i dozbierasz kolejne 600 czy 700 Po tym wszystkim kupisz rower a nie wyrób roweropodobny. Z takim budżetem jedyne co możesz zrobić to szukać jakiejś używki ale w takim przypadku musisz się na rowerach znać. Nowe rowery w tej cenie to moim zdaniem wyrzucanie kasy. Pozdrawiam
Mod Team sznib Napisano 11 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 11 Czerwca 2014 Ludzie Ci już pisali w poprzednich tematach że rower za 5 stówek nowy to kawałek szrotu i nie warto się w to pchać, co w tym trudnego jest do zrozumienia? Jak chcesz dobrze wydać pieniążki to doskładaj, jak będziesz miał ten tysiąc z hakiem to może jakiś podstawowy rower się znajdzie. Jak chcesz żeby ktoś ci polecił nowy rower do 500pln to idź do sklepu, tam na pewno polecą, bo im zależy na zysku, nie na zadowoleniu klienta.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.