ukaniex Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Panowie i Panie. Poszukuję na wczoraj łożyska do sterów zintegrowanych. Średnica zew. 51.8 mm, wysokość 8 mm (7 mm od biedy), kąty 45'. Czy ktoś wie gdzie w Stolycy dostanę takie cudo? Dzwoniłem do dystrybutora Cube, dzwoniłem do sklepów z sieci Velo/DSR... nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Gdzie dostaniesz to nie pomogę. Ale może łatwiej będzie coś wyszukać nie po wymiarach tylko po oznaczeniu, chyba jest takie: MR110 (073-RS). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Oszem. Jest jeden produkt który kryje się pod tym oznaczenie, FSA. Niedostępny. Kupiłem już od znajomego łożysko ale 52x40x8, niemniej straszna bieda a standard 1.5" jest coraz bardziej popularny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Ciekawie czy nie podeszło by na przykład łożysko od Cane Creek? O ile wogóle w Culcie je mają. http://store.canecreek.com/p/bearing-52mm-black-oxide?pp=8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.