Anonymous89 Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 siemanko chce zmienic hamulce w moim rowerze mam kolarzowke bez zadnych bajerow, kola 28' piasta okragla czytalem o Center look tylko nie chce mi sie w to troche wierzyc ze tak sie da co o tym sadzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Czyli co ty chcesz zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ska Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Hamulece, nie wiem jak reszta ale ja nie znam takiej części do roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 CenterLock to system mocowania tarcz do piasty , jeżeli autor chce zamontować tam tarcze to to sie mija z celem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous89 Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 jasinski21444 czemu sie mija z celem mozesz cos wiecej napisac i pomoc w doborze hamulcow do mojej kolarzowki a jak mialbym nowe kola z juz zamontowana tarcza to moznaby zalozyc takie hamulce? a jak nie to jakie hamulce zalozyc do kolarzowki bo te co mam zaciskowe to juz wcale nie hamuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Wrzuć zdjęcia tej kolarzówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Żeby zamontować hamulce tarczowe (a takie są związane z mocowaniem centerlock) musiałbyś mieć piasty pod tarcze oraz mocowanie dla zacisku w widelcu i w tylnym trójkącie ramy. Nie sądzę, żebyś miał takie mocowania w kolarzówce więc chyba będziesz musiał zostać przy hamulcach szczękowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 a jak mialbym nowe kola z juz zamontowana tarcza to moznaby zalozyc takie hamulce? Nie bo musisz mieć także mocowanie w ramie oraz we widelcu . Pozatym mija się to z celem gdyż hamulce szczękowe w szosie wystarczają w 100 % - idzie zablokować koło przy tak cienkich oponach , hamulce szczękowe są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous89 Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 J hamulce szczękowe w szosie wystarczają moglbys polecic jakis caly zacisk caly hamulec bo jest tego masa a nie chce miec takich dziadowskich jak dotej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 http://allegro.pl/hamulce-szosowe-tektro-r-325-dual-pivot-slv-blk-i4283969827.html Hamują całkiem sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi