johny89 Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Witam Moge kupic sam pajak kasety XT ale nie wiem czy bedzie mozna dokupic zebatki. Jesli ktos wie gdzie mozna je kupic i ile kosztuja to prosze o informacje. Dziekuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 24 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Myślę że będzie to nieopłacalne bo musisz dokupić zębatki i podkładki. A dostaniesz to np. w Cykloturze: http://www.cyklotur.pl/x_C_Dz__PD_53010090...17__PZTA_0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 24 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Ale z tego co slyszalem to cos w granicach 60-80zl za zebatki w sumie wyjdzie mi jakies 110-130zl za cala kasete. Na allegro nowa kosztuje w granicach 160zl to raczej sie oplaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 24 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Jeżeli rzeczywiście tanio możesz kupić nowy pająk to można spróbować chociaż mi nie chciałoby się w to bawić bo czasem coś się nie powiedzie i stracisz jeszcze więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 24 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Zgadzam sie z toba ale mam nadzieje ze sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 25 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 To po skończonej operacji napisz co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 25 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Dobra jak bede mial komplet to napisze. Nie moge sie doczekac kiedy zaloze nowe kola i hamulce tarczowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 29 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Zebatki zamowilem w Cyklotur wszystkie 4 zebatki +nakretka. W sumie 53zl. Czyli 50zl za kasete(sam pajak) + 53zl za zebatki = 103zl za nowa kasete XT Mozna powiedziec ze sie udalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 29 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 No to rewelacyjna cena, gratuluję udanego zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.