dragon104 Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 Witam mam wielka prośbę o wycenę mojego roweru rower złożony z następujących części: rama: duncon amstaff 14" widelec: rockshox dart 2 koło przód: obręcz sunrims mtx39 piasta novatec , continental diesel koło tył: obręcz sunrims mtx39 piasta novatec, continental race king kierownica: sunline v3 mostek: truvativ hussefelt korba shimano deore suport bb51 napinacz truvativ boxguide zębatka dartmoor 36 chwyty dartmoor złote hamulec przód avid juicy 7 i tarcza 203mm hayes hamulec tył avid juicy 5 i tarcza 160 hayes przrzutka tył sram x-7 manetka sram x-5 8 biegów kaseta i łańcuch sram sztyca ritchey rower chciałbym sprzedać bo kupiłem nowy a tego już nie używam zbyt często domyślam się że sprzedaż w całości będzie mało opłacalna dlatego ew proszę o wycenę konkretnych części rower jest zadbany, wszystko działa poprawnie, nic nie ma żadnych luzów ani widocznych uszkodzeń, jedynie amortyzator w zasadzie nadaje się do wymiany z góry dziękuje wszystkim którzy podejmą się próby wyceny tego roweru
marco68 Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 Wycena może nijak mieć się ze sprzedażą, rower jest tyle wart ile da za niego kupiec 800-1000 zyla
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.