mateuszplex Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Witam nie wiem czy to dobry dział , jeśli nie to prosze o przeniesienie kupiłem dzisiaj rower KANDS Eenergy 1300 Model 2014 V-brake I prosze o wasze opinie zapłaciłem za niego 1250 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenrir Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 ... Opinii masz od cholery bardzo dużo, nie umiesz sobie poszukać? Powiem tak: najlepszy stosunek jakość-cena, rowerek na poziomie Krossa Level A2, dobry do lasów i górskich wypadów, ale wymień hamulce na jakieś lepsze i amortyzator w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Opinia jest przydatna przed , po to już tylko potwierdzenie lub nie zasadności wydanej kasy. http://www.forumrowerowe.org/index.php?s=06cd5620feca7db1abd72a8633301ac4&app=googlecse#gsc.tab=0&gsc.q=kans%20energo%201300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszplex Napisano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 ... Opinii masz od cholery bardzo dużo, nie umiesz sobie poszukać? Powiem tak: najlepszy stosunek jakość-cena, rowerek na poziomie Krossa Level A2, dobry do lasów i górskich wypadów, ale wymień hamulce na jakieś lepsze i amortyzator w przyszłości. Ok dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.