Darkszczur Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 musze sobie kupic tylne koło do streetu a zastanawiam sie nad takimi czesciami. ALEXRIMS - DM 24 -69 zł http://www.markus.wroc.pl/sklep/index.php?kid=16 DT Champion Black - 1.60 zł http://www.allegro.pl/item111764333_nowe_s...ack_okazja.html Piasta - ??? (pod tarcze jak cos ) i własnie mam problem z piastą jak macie jakies nie drogie i dobre propozycje to zapodajcie z góry thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKamil Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 DM 24 - dobry wybór , zapleć sobie na 4 krzyże a piasta coś z Reborn,Joytech albo Massive Machine np. Joytech Ale napisz ile masz zamiar wydać kasy bo " nie drogo " to pojęcie względne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feno Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Lepszy splot jest na 3X, mimo że splot na 4 jest sztywniejszy bocznie to na dłuższą metę jest mniej trwały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKamil Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 A standardowy splot jest na 3X czy na 2X ?? bo słyszałem że liczy sie tez malutkie skrzyzowanie głowek przy piaście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkszczur Napisano 25 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 nie chcaiłbym przekroczyć 200 zł jesli chodzi o moje fundusze. natomiast jesli chodzi o zaplatanie to ja nie mam zielonego pojecia na czym to polega raczej poprostu zaniose czesci do serwisu zeby mi zaplotli. a tak na marginesie to na czem to splatanie na 4x, 3x itp polega?? P.S. zastanawiam sie tez nad tą obręcza --->Dartmoor Blizzard , cena ta samam co w przypadku dm24 wiec mam problem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKamil Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 No to tak : Dm 24 - 69 PLN DT Champion Black - 1,6 * 36 = 57,6 PLN JoyTech DISC 36 - 50 PLN razem : 176,6 PLN a z plecieniem Na ile krzyży pleciesz z tyloma szprychami krzyżuje sie każda szprycha np. 4X kazda szprycha krzyżuje sie z 4 innymi ale niewiem czy standardowy splot jest na 3X czy na 2X ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.