lukaszra Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 Prosze Was o pomoc Hamulce Tektro Draco hydrauliczne klocki wg mnie org od zestawu bo rower ma przejechane z 200 km jak hamuje polowa osiedla mnie slyszy ,, wiec hamuje przodem 3 razy juz je reanimowali ,,czyscili zmywali ,, raz byl ubytek plynu przy manetce ,,wiec przy okazji znowy wyczyscili ,,, jak wyjade z serwisu kolo staje w miejscu ,,, rower postoi tydzien ,, wsiadam ,, i juz nawet nie maja sily kola zablokowac ,, czym to moze byc spowodowane ,,,?? dzisiaj zmylem hamulce zmywaczem hamuja lepiej ale pisk i jęk jaki wydja obudzil by zmarlego tarcza robi sie ciemna ,, nie wiem ,,, moze macie jakis pomysl ?? wymienic klocki ?? co gorsza po dzisiejszych 10 km ,, zaczyna popiskiwac delikatnie przod ,,,, bardzo prosze o pomoc
Fenthin Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.