Skocz do zawartości

[rower] Kellys Toxic 2008 w stanie bdb - ile jest warty?

visqn

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie,

W roku 2008 zakupiłem rower wymieniony w temacie, jeździłem na nim dosłownie parę-paręnaście razy i od tego samego roku, w którym został nabyty - leży i się kurzy, tak więc ponad 5 lat jest w stanie spoczynku.
Nie zdążyłem go nawet zniszczyć, więc jest w stanie bardzo dobrym, a jako że niedawno sobie o nim przypomniałem, wkrótce będę zmieniał miejsce zamieszkania i zaczynam sprzedawać rzeczy, których nie używam, to zainteresowałem się tym - ile ten sprzęt jest właściwie warty? 

Osobiście - nie mam zielonego pojęcia, dlatego też przyszedłem po pomoc do specjalistów. Odnalazłem nawet kwitek z zadatkiem na owego Toxica - cały rower w 2008 kosztował mnie 5,5 tys. zł.

Wrzucam jeszcze parę zdjęć przedstawiających rower i jego jedyne wady - czyli przetarte rączki i brak zatyczek na rogach (tak, przewróciłem się :D).

ZDJĘCIA: 1 2 3 4

Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję za Waszą pomoc, na którą zdecydowanie liczę,

Konrad.

Napisano

Panowie... i Panie, bardzo was proszę, jakakolwiek cena "mniej - więcej", bo mam dosłownie tydzień na sprzedaż tego roweru...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...