adamura88 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Cześć, Jakiś czas temu zakupiłem używany rower Cube Acid 2012". Po jakimś czasie zauważyłem, że przednia tarcza jest trochę pogięta - ociera o zaciski mimo prób regulacji. W związku z tym chciałbym ją zmienić. Korzystając z okazji pomyślałem o tarczy 180mm ( w miejsce 160 mm SM-RT 30). Dlaczego 180? Głównie to chyba chodzi o wygląd:P Siła hamowania jest dla mnie jak najbardziej akceptowalna ( poprzedni właściciel chyba wymienił klocki, gdyż przy mojej wadze 85kg bez żadnego problemu rower staje na kole, a czytając tematy ludzie raczej skarżą się na siłę hamowania ). Wybrałem sobie model SM-RT 64, gdyż można go dostać w cenie ~ 60 zł za 180 mm. Jakie są wasze opinie? Pozdrawiam, Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.