mewes Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Witam! Chcialby sie dowiedziec czy po przykreceniu lewego ramienia korby na podkladka co jest miedzy tymi dwiema srubami powinna byc docisnieta czy ma ona sporo luzu?? pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 u mnie nie ma tej podkladki od nowosci, moj koles tez nie ma podkladki takze nie martw sie jakims plastikiem tylko dokrec mocno ramie i w droge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hassasin Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Ja mam LX-a, zakładali mi go w serwisie i właśnie z tego co pamiętam to koleś pokazał mi jakies podkładki i powiedział, że to jest najważniejsze;D...Aha i czytałem gdzioes na forum, że lx musi miec jakieś podkładki bo bez nich wysiada Aha, i moim zdaniem każdy luz jest zły;D powiem tylko tyle, że ja nie mam żadnych;D A jak jest luz to jest większe prawdopodobieństwo, że dostanie sie woda, kurz a od tego można zajechać suport;S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 24 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Hassasin zabierasz głos a nawet nie wiesz o co chodzi. Przecież Ty masz innego LX-a. A co do luzów to lepszy jest lekki luz niż miałoby być skręcone za mocno bo wtedy rozwalisz sprzęt ekspresowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.