room4n Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 Witam, z góry przepraszam za nieznjomość tematu. Zwracam się do Was z prośbą o uświadomienie mnie i pomoc w wyborze kompletu kół. Interesuje mnie dobór piasty zarówno do przedniego jak i tylnego kola dla obreczy 28" i wysokiej na 43mm, wiec co za tym idzie długosci szprych (być może nie ma to znaczenia). Czy aby hamować korbą (nogą?) potrzebna jest specjalna piasta tylna z hamulcem (??) ? Będę wdzięczny za pomoc i rozszerzenie mojej świadomości:) Pozdrawiam, Jarek
Prz Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 Taki hamulec to tzw. Torpedo i jest elementem piasty.
Mod Team Puklus Napisano 9 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 9 Czerwca 2014 2b regulaminu. Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.