emuv Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Mediolan - Aigle asfaltowanymi rowerowymi trasami szwajcarskimi Aigle - Livigno szwajcarską trasą górską nr 1 (http://bikeland.myswitzerland.com/en/routes/route-01.html) Livigno - Stelvio - Peschiera del Garda część po drogach rowerowych, a część po zwykłych asfaltach, może także pewien odcinek po górach o ile po 700 km w szwajcarskich alpach nie będzie dość Garda - Mediolan pociągiem Łącznie około 1400 km rowerem, z czego około 400 w terenie. Doświadczenie: 2011: Suwałki - Przemyśl; 2012: Wiedeń - Rzym; 2013: Paryż - Lizbona Wiek: 20 lat. Na 3 lipca mam kupiony bilet lotniczy do Mediolanu, na 23 lipca powrót. Nad Gardą mam znajomego, u którego zamierzam zatrzymać się na 2/3 dni i po prostu odpocząć po wyprawie. Minimum bagażu - tylko plecak, spanie u ludzi z couchsurfigu/warsmshowers. W razie konieczności agroturystyka/youth hostel. Proszę mi wybaczyć takie zdawkowe informacje, ale chcę tylko sprawdzić czy ktoś byłby ewentualnie zainteresowany, a nie mam czasu rozpisywać się o ile nie jest to konieczne Na PW mogę odpowiadać z opóźnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Aigle to moje strony (mieszkam w vevey) Pod koniec lipca planuje przejechać kilka etapów (3-4) trasy nr1 na przełajce wiec wybieram bardziej lajtowe etapy. Jak chcesz to możemy sie jakoś zgrać. Mogę potowarzyszyć przez kilka dni. Daj znać kiedy planujesz być w moich okolicach. Mam trochę krucho z urlopem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.