Avalanche Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 Witam, Mam pytanie czy do modelu Manitou Radium Expert RL można zamontować blokadę skoku z manetką na kierownicy? Jak tak to czy orientuje się ktoś gdzie można coś takiego kupić? Bo na allegro czy w znanych mi sklepach nie ma takowej manetki. Znalazłem manetkę z rock shoxa ale nie wiem czy jest kompatybilna. Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj
Mod Team Puklus Napisano 9 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 9 Czerwca 2014 Oczywiście że można ... jednak producent tego nie przewidział a co za tym idzie nie będzie to takie proste Moja blokada współpracuje z manetką poplock. To moja wizja, każdy ma swoją. A tak działa. Może nie wygląda dizajnersko ale działa. I nie masz raczej innego wyjścia niż samoróbka. Cytuj
Avalanche Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Napisano 9 Czerwca 2014 Trochę rzeźby miałeś z tą blokadą dzięki wielkie, ja będę musiał zamontować to do cuba z damperem pod górną rurą więc przynajmniej prowadzenie linki będzie prostrze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi