oadamos3 Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Witam jakie macie opinie na temat Manitou stance fluid flow 120-150mm? Da radę w zwykłej jeździe i nieraz na wypady? Pracuje coś wogóle ten amortyzator czy nie opłaca się pakować w niego. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 8 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jak jest zadbany i ma dopasowaną sprężynę to będzie pracował bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oadamos3 Napisano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Jak jest zadbany i ma dopasowaną sprężynę to będzie pracował bardzo dobrze. Wygląda tak opłaca się go brać za 300zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 23 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 300zł to nie dużo jak na taki widelec. Przede wszystkim trzeba sprawdzić stan powłoki na goleniach, one chyba są stalowe wiec jej jakość jest średnia ... lepsze zdjęcia są potrzebne, jednak jak nie ma luzów i działa poprawnie to za 300zł pewnie sie opłaca. Widze że to taki sam "model" jak ja miałem Splicea, taka sama regulacja skoku i rodzaj tłumienia. Ogólnie fajnie to pracowało, sprężynę miałem bardzo miękką, aż za. praca bardzo poprawna. Myślę że jak nic mu nie dolega będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi