Witam. Jestem Gienek i chce sobie sprawić nowy rower.
Jako, że nie wiem jaką kwotę powinienem przeznaczyć - nie napiszę jaką mam bo jeszcze nie wiem, choć nie chca by było drogo.
Mam 1,80m, ważę około 98 kg i moja maszyna z Reala się sypie.
Jak jeżdżę - no głównie na asfalcie i tylko na nim, ale dobrze się czuję na oponach o szerokości 1.9 cala, a mam takie z Kendy z jakąś warstwą antyprzebiciową.
Czy jeżdżę dużo? No 150 km/dzień się może zdarzyć, a nawet więcej.
Nie chcę amortyzacji, dobrze mi na "sztywniaku" - przynajmniej jeden element mniej, który się może zepsuć.
Co potrzebuję - ano bagażnika, bo mam fajny koszyk, który do niego zamontuję. Oprócz wycieczek całodniowych rower to dla mnie maszyna na zakupy (tanio, szybko, zdrowo - czego więcej chcieć?).
Doradźcie mi, proszę ile mam pieniędzy uzbierać i w jakie modele się ładować.
Pytanie
Gość Gienek
Witam. Jestem Gienek i chce sobie sprawić nowy rower.
Jako, że nie wiem jaką kwotę powinienem przeznaczyć - nie napiszę jaką mam bo jeszcze nie wiem, choć nie chca by było drogo.
Mam 1,80m, ważę około 98 kg i moja maszyna z Reala się sypie.
Jak jeżdżę - no głównie na asfalcie i tylko na nim, ale dobrze się czuję na oponach o szerokości 1.9 cala, a mam takie z Kendy z jakąś warstwą antyprzebiciową.
Czy jeżdżę dużo? No 150 km/dzień się może zdarzyć, a nawet więcej.
Nie chcę amortyzacji, dobrze mi na "sztywniaku" - przynajmniej jeden element mniej, który się może zepsuć.
Co potrzebuję - ano bagażnika, bo mam fajny koszyk, który do niego zamontuję. Oprócz wycieczek całodniowych rower to dla mnie maszyna na zakupy (tanio, szybko, zdrowo - czego więcej chcieć?).
Doradźcie mi, proszę ile mam pieniędzy uzbierać i w jakie modele się ładować.
Z góry dzięki, pozdriawiam
Gienek.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.