Skocz do zawartości

[zarabianie] jak zarobić na rower?

Fenrir

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zastanawiam się jak zarobić na rower, niestety mogę pracować tylko do października, chciałbym poznać jakieś b.szybkie sposoby na zarobki, bo chciałbym kupić już za rok nowy rower, do maratonów - rodzice by mi coś dołożyli, ale i tak chciałbym zarobić samemu te kilkaset złotych przez wakacje. Nie mam 18 lat, więc nie mogę iść do normalnej pracy, nie mam budżetu "wkładu", by sprzedawać coś na allegro, więc jak najlepiej i najszybciej zarobić? Kradzieże nie wchodzą w gre oczywiście :)

Napisano

No niestety nie mam pojęcia o buckmacherstwie, myślę nad hazardem, ale to duże ryzyko, a jak już mówiłem - nie mam wkładu swojego.

Napisano
Fenrir

1. Ulotki (dzisiaj chłopaka widziałem roznoszącego i na pewno nie miał 18lat)

2. Pomoce np. na działkach jest sporo ludzi starszych którzy coś tam poratują za skoszenie trawy itd.

3. Zbiory owoców

4. (mój ref link)http://pl.pokerstrategy.com/#u2WEJB <- poker nie jest hazardem a konto możesz założyć na rodzica:P dostajesz za free 50$ na start do tego polecając innych jeżeli ugrają ileś tam punktów możesz dostać również pieniążki

5. Tu masz również inne pomysły http://weblog.infopraca.pl/2010/06/top-10-prac-wakacyjnych-dla-nieletnich/

Napisano

W dniu 8.06.2014 o 15:49, Fenrir napisał:
Nie mam 18 lat,

W dniu 8.06.2014 o 15:50, Matief napisał:
Bukmacherka,

double_facepalm.jpg

Co do tematu jeżeli posiadasz dom to możesz zajmować się psami,kotami czy innymi śmierdzielami których właściciele wyjechali na wakacje, lub tak jak pisał poprzednik pomoc ludziom na działkach skoszenie trawy, przycięcia krzewów itp.

• Mod Team
Napisano

Ostatnio słyszałem, że truskawek kompletnie w tym roku się nie opłaca zbierać i brakuje ludzi do tego :P

Może McDonald etc? Można pracować od 16 r.ż. a  zdaje się, że płacą nieco lepiej niż za ulotki (z 8zł?), ale wydaje się to ciekawsze i przynajmniej masz pewną robotę na całe wakacje.

Napisano

A no taka że to łamanie prawa i łamanie regulaminu strony bukmacherskiej o ile mówimy o bukmacherze on-line.

---------------------------------------------

Co do tego McDonald to wydaje się być rozsądne, tutaj więcej informacji:

http://mcdonaldspraca.com.pl/

Zakładka "zarób na wakacje"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.