shumek Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Witam. Zamierzam kupić rower w jednym z tych sklepów (Kross b2). Kupowaliście kiedyś tam? Jak wrażenia, serwis itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szybkilopez Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Na Ciołkowskiego kupowałem ze znajomym tylne koło i parę różnych drobiazgów no i takie moje wrażenie, że pracują tam niektórzy chyba za karę a zasób wiedzy na temat kontabilności podzespołów miałka. Idąc do takiego sklepu na zakupy trzeba dokładnie wiedzieć co chce się kupić to wtedy będzie ok Choć tylne koło zarosło już kurzem i jaśnie wielmożny sprzedawca nawet się nie skrzywił na ten stan... ostatni raz tam byłem Na Hetmańskiej będzie zdecydowanie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shumek Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Na ciołkowskiego właśnie odniosłem podobne wrażenie. Byłem tam parę dni temu, poprosiłem gościa o pomoc to mówił od niechcenia, jakby czekając na wieczór gdy będzie mógł się położyć przed TV i wypić piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezios Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jaka płaca taka praca. Co się dziwicie. Tak dobrze płacą w Białymstoku? Bo od znajomych słyszałem że na przeżycie (oczywiście normalni ludzie bez układów i pleców, zwykli pracownicy). "Jeść trzeba. Samą Polską gęby nie nakarmi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shumek Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jeżeli masz fach w ręku i nie skończyłeś jakiegoś kierunku bez przyszłości to możesz znaleźć godną pracę, wystarczy chcieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.