shumek Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 Witam. Zamierzam kupić rower w jednym z tych sklepów (Kross b2). Kupowaliście kiedyś tam? Jak wrażenia, serwis itp?
szybkilopez Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 Na Ciołkowskiego kupowałem ze znajomym tylne koło i parę różnych drobiazgów no i takie moje wrażenie, że pracują tam niektórzy chyba za karę a zasób wiedzy na temat kontabilności podzespołów miałka. Idąc do takiego sklepu na zakupy trzeba dokładnie wiedzieć co chce się kupić to wtedy będzie ok Choć tylne koło zarosło już kurzem i jaśnie wielmożny sprzedawca nawet się nie skrzywił na ten stan... ostatni raz tam byłem Na Hetmańskiej będzie zdecydowanie lepiej.
shumek Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Napisano 8 Czerwca 2014 Na ciołkowskiego właśnie odniosłem podobne wrażenie. Byłem tam parę dni temu, poprosiłem gościa o pomoc to mówił od niechcenia, jakby czekając na wieczór gdy będzie mógł się położyć przed TV i wypić piwko
ezios Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 Jaka płaca taka praca. Co się dziwicie. Tak dobrze płacą w Białymstoku? Bo od znajomych słyszałem że na przeżycie (oczywiście normalni ludzie bez układów i pleców, zwykli pracownicy). "Jeść trzeba. Samą Polską gęby nie nakarmi".
shumek Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Napisano 8 Czerwca 2014 Jeżeli masz fach w ręku i nie skończyłeś jakiegoś kierunku bez przyszłości to możesz znaleźć godną pracę, wystarczy chcieć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.