leniwyzaskroniec Napisano 7 Czerwca 2014 Napisano 7 Czerwca 2014 Witam. Swoją przygodę z rowerem zacząłem dość niedawno i nie za bardzo wiem jak to z odzieżą jest. Poszukuje kurtki i bluzy na chłodniejsze dni. Czym się kierować w wyborze Widziałem kila tematów wyżej, ale linki itp są nieaktualne a weszłopewnie kilka nowości wiec tak pytam. Chciałbym się dowiedzieć jakie są Wasze opinie o poszczególnych ciuchach, technologiach etc, które unikać, które są warte uwagi. Ewentualnie byłbym wdzięczny za jakies propozycje Pozdrawiam
GIANT84 Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 Ja posiadam taką i rano na dojazd do pracy jest idealna kiedy jeszcze szron wita nas o poranku, w głowę chłodno w palce chłodno a ręce i tors ciepły i co najważniejsze nie mokry. Rogelli jedna z tańszych firm spełniające swoje zadanie.
leniwyzaskroniec Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Napisano 8 Czerwca 2014 Ubierasz coś pod spód czy tylko tą bluze?
GIANT84 Napisano 8 Czerwca 2014 Napisano 8 Czerwca 2014 No oczywiście, wystarczy zwykła potówka lub tak jak ja ubieram koszulkę na lato rowerową
bartezz Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 Fajna bluza i sprawdzona to Endura MT 500 ale swoją cenę ma.
leniwyzaskroniec Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Napisano 9 Czerwca 2014 bardzo fajna, ale nie mój pułap cenowy
Darek14 Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 W Evansie jest spora przecena: http://www.evanscycles.com/products/endura/mt500-long-sleeve-jersey-ec019861
GIANT84 Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 185zl z wysyłką to dobra cena sam zacząłem się zastanawiać czy nie zamówić, jaki czas dostawy?? bo nigdy nie kupowałem w zagranicznych sklepach
GIANT84 Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 Średnio od momentu zamówienia 7 dni. Przy takiej różnicy w cenie to chyba warto poczekać 7 dni.
maad11 Napisano 9 Czerwca 2014 Napisano 9 Czerwca 2014 Hej, jeszcze jeden mały hint dotyczący zakupów w Evansie: za rejestrację i zapis do newslettera dawali kilka funtów rabatu na pierwsze zamówienie. Warto się więc najpierw zarejestrować (o ile tam nie masz konta), poczekać na email z kodem rabatowy i później zamówić. Mnie ta bluza kosztowała 160 zł z wysyłką. Pozdr
Darek14 Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 Ogólnie warto śledzić angielskie rowerowe sklepy internetowe, bo przeceny bywają w nich potężne, szczególnie w Evansie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.