leniwyzaskroniec Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Witam. Swoją przygodę z rowerem zacząłem dość niedawno i nie za bardzo wiem jak to z odzieżą jest. Poszukuje kurtki i bluzy na chłodniejsze dni. Czym się kierować w wyborze Widziałem kila tematów wyżej, ale linki itp są nieaktualne a weszłopewnie kilka nowości wiec tak pytam. Chciałbym się dowiedzieć jakie są Wasze opinie o poszczególnych ciuchach, technologiach etc, które unikać, które są warte uwagi. Ewentualnie byłbym wdzięczny za jakies propozycje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIANT84 Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Ja posiadam taką i rano na dojazd do pracy jest idealna kiedy jeszcze szron wita nas o poranku, w głowę chłodno w palce chłodno a ręce i tors ciepły i co najważniejsze nie mokry. Rogelli jedna z tańszych firm spełniające swoje zadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leniwyzaskroniec Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Ubierasz coś pod spód czy tylko tą bluze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIANT84 Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 No oczywiście, wystarczy zwykła potówka lub tak jak ja ubieram koszulkę na lato rowerową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartezz Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Fajna bluza i sprawdzona to Endura MT 500 ale swoją cenę ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leniwyzaskroniec Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 bardzo fajna, ale nie mój pułap cenowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 W Evansie jest spora przecena: http://www.evanscycles.com/products/endura/mt500-long-sleeve-jersey-ec019861 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIANT84 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 185zl z wysyłką to dobra cena sam zacząłem się zastanawiać czy nie zamówić, jaki czas dostawy?? bo nigdy nie kupowałem w zagranicznych sklepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Średnio od momentu zamówienia 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIANT84 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Średnio od momentu zamówienia 7 dni. Przy takiej różnicy w cenie to chyba warto poczekać 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maad11 Napisano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Hej, jeszcze jeden mały hint dotyczący zakupów w Evansie: za rejestrację i zapis do newslettera dawali kilka funtów rabatu na pierwsze zamówienie. Warto się więc najpierw zarejestrować (o ile tam nie masz konta), poczekać na email z kodem rabatowy i później zamówić. Mnie ta bluza kosztowała 160 zł z wysyłką. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Ogólnie warto śledzić angielskie rowerowe sklepy internetowe, bo przeceny bywają w nich potężne, szczególnie w Evansie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.