tomi85 Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Co sądzicie o nich ? Warto kupić ? czy może coś tańszego ? http://portal.bikeworld.pl/artykul/testy_i_nowosci/testy_odziezy/10087/primal_na_chlody?strona=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Wyraźnego działania kompresyjnego nie zauważyłem, ale być może rzeczywiście coś jest na rzeczy. Cenowo średnio-wyższa półka. Są tańsze, ale są też droższe. Design i wygoda ok. Zgrzyt - po paru praniach odpruła się częściowo wkładka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi85 Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Widzę, że jesteś w Wawy... jest gdzieś sklep w warszawie gdzie można by je przymierzyć ? Ponieważ ja mam zaledwie 170 cm wzrostu także z rozmiarem mogą być problemy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Tutaj nie ma, ale dystry jest w Łodzi, a to rzut beretem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi85 Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 ok, ale co powiesz o samym wykonaniu, eksploatacji, jakości wkładki... itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek56 Napisano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Mogę potwierdzić wysoką jakość wykonania ciuchów PRIMALA.Od ubiegłego roku użytkuję komplet na lato,fakt że staram się dbać o strój przy praniu i w ogóle.Jak dotychczas zachowują swoje parametry jeśli chodzi o elastyczność,kolory,szwy trzymają się dobrze.Dosłownie dzisiaj dotarły do mnie nowiutkie BIB-szorty na które polowałem chyba rok,ale cierpliwość się opłaciła,przy regularnej cenie prawie 90$ udało mi się kupić za 33$ .Wiem że w Polsce Primal jest stosunkowo drogi ale jak dla mnie są warte ceny,(jeżdżę szosą około 3,5kkm rocznie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.