Skocz do zawartości

[maratony] Liga Północy - II edycja Debrzno ruszyły zapisy

jonypi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

:huh: profil trasy wygląda trochę przerażająco :sweat:

Dla podróżujących pierwszy raz w tamtym kierunku, uwaga na fotoradary! Jest ich milion i praktycznie wszystkie są aktywne.

Napisano

Trasa w okolicach leśn. Kiełpin, czyli blisko rz. Debrzynki, pokrywa się z trasą Gogola na krótkich, co ciekawszych odcinkach. Teren tam zalesiony (Natura 2000), typowy dla "przełomu" rzeczki, wrzynającej się dość głęboko w pofałdowany teren. Podjazdy/zjazdy relatywnie krótkie, ale bywają strome.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ale ogień! Super impreza, trasa rewelacyjna! Styrałem się na mini bardziej niż na 70km w Szpęgawsku :)

No nie mogę się już doczekać następnej edycji :D

Będzie jakaś klasyfikacja generalna dla stałych bywalców? ;)

Napisano

Przyjechałem mimo choroby i nie żałuję. Daliście radę z trasą. Było się gdzie sponiewierać. A wykres trasy nie wyglądał przerażająco wcale. Przerażająco było w rzeczywistości. ;)

O skali trudności niech świadczy fakt, że 1/5 mega nie ukończyła. :)

Napisano

Biuro Rzeczy Znalezionych: lampka tylna na trasie LP Debrzno. Leżała na dukcie w błotku i sobie mrugała :-) Jeśli komuś zależy na odzyskaniu, to niech da znać.

Napisano

Odwołano Szczecinek. Czy ktoś zna jakąś alternatywę w tym terminie? Najlepiej o podobnym poziomie trudności.

Napisano

podobny to raczej nie będzie, (raczej będzie łatwiejszy ale kto wie bo nie ma szczegółów) ale 20-go w niedzielę jest maraton w Iławie

jest tu gdzieś poniżej temat o tym

Napisano

w ubiegłym roku było w Gardzieniu pod Iławą, w tym roku jest w Siemianach też niedaleko Iławy. W ubiegłym roku trasa miała 45km (2 pętle po 22,5) i asfaltu prawie nie było wogóle, większosć w lesie po szutrach, leśnych przecinkach itp,. Trasa była szybka i łatwa. Co bedzie w tym roku to nie wiem, też czekam na info od organizatora.

• 4 tygodnie później...
Napisano

jonypi czy są jakieś szanse by Liga Północy jeszcze się odbyła w tym roku? Nie dało by się tego zrobić bez tych szkiełek i kasy za pierwsze miejsca? Max redukcja kosztów a cena za udział mogła by zostać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...