ukaniex Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Poszukuje serwisu gdzie porządnie wycentrują mi koła na płaskich szprychach. Cena raczej nie gra roli ale dobrze by nie brali za koło 100 zł. Polecono mi iX na Broniewskiego choć jestem nieco zrażony do pracujących tam osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 7 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Może Spójnia? Ja tam i zaplatałem moje obecne kółka, centrowałem i jest ok, robią przy użyciu tensometru. Ogólnie chyba sporo ludzi ich poleca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Muszę to zrobić bo po ostatnim wyjeździe koła latają jak Żyd po pustym sklepie, a na zlocie to rzecz niedopuszczalna. Zadzwonię i zapytam czy znalazłby sie termin by zrobili to od ręki. Muszę zdejmować opony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Tradycyjnie polecę Bicykletę. Krzysiek ma dobrą rękę do kół. Splatał z resztą swego czasu industry9 jako przedstawiciel dystrybutora, a to nie są typowe kółka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Spójnia, zaplatałem, jestem bardzo zadowolony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Spróbuje chyba Bicyklete. Nie byłem tam jeszcze, a wiele razy słyszałem pozytywne opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcineq30 Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Tylko w Świat Roweru na Spójni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 bicykleta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Na Wiejskiej też plotą od rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Na Wiejskiej maja drogo i obsługa kiepska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.