Skocz do zawartości

Bałkany lipiec-sierpień ok. 40 dni, chętni poszukiwani

aljelonek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie! 001.gif

W wakacje chciałbym się wybrać na Bałkany i poszukuję towarzyszy/towarzyszek, bo nie jestem typem samotnego jeźdźca 001.gif. Nie będę oryginalny, chciałbym zrobić mniej więcej taką trasę, jak kolega z blogu kolemsietoczy.pl: http://www.bikemap.net/en/route/1850776 ... #gsc.tab=0 Termin: początek lipca.
Nie jest to ostateczna wersja, można ją wzbogacić lub skrócić, w zależności od potrzeb, możliwości i pomysłów. Jestem otwarty na propozycje. Spanie na dziko i u ludzi dobrej woli, jak najtaniej, z nastawieniem również na zwiedzanie ważniejszych obiektów. Dzienny dystans ok. 100 km.

O sobie:
Marcin, Opole, 29 lat, po 7 latach studiów. Od 2008 r. jeżdżę na wyprawy rowerowe, głównie Polska, ale w tamtym roku też Litwa. Od dwóch lat doszły też wyprawy kajakowe. Jestem również geokeszerem. Potrafię pogrzebać przy rowerze, jestem (tak mi się wydaje) bezkonfliktowy, mówią mi też w pracy, że opanowany i spokojny ;]. Potrafię iść na kompromis, nie przepadam za spięciami i marudzeniem. Od dziecka marzyłem o spaniu na dziko pod namiotem i tak też czynię 001.gif. Uwielbiam poranną kawę i herbatę wypitą przed namiotem mając w perspektywie kolejny dzień rowerowania, przygód i odkrywania nowych miejsc.
Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnego, niemałego wyczynu! 002.gif

Mój telefon: 733566129

GG: 1804865

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...