derbixxx Napisano 6 Czerwca 2014 Napisano 6 Czerwca 2014 Witam,mam do sprzedania rowerową przerzutkę tylną Shimano SLX RD-M675 GS (średni wózek) z systemem Shadow+.Jej przebieg to mniej więcej 300 km, w większości po ubitej drodze. Stan bardzo dobry!System Shadow+ naprawdę działa świetnie! Jednym kliknięciem można skutecznie zablokować latanie łańcucha!Sprzedaję, ponieważ zmieniłem rower i średni wózek nie pasuje do napędu w nowym rowerze. Cena: 140 zł + przesyłka, do negocjacji Ogłoszenie OLX.pl Pozdrawiam!
derbixxx Napisano 6 Czerwca 2014 Autor Napisano 6 Czerwca 2014 cena? Zaktualizowałem, bo zapomniałem i wyłączyłem kompa ;-)
Mod Team Maniak Napisano 28 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 28 Czerwca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.