Qbeck Napisano 6 Czerwca 2014 Napisano 6 Czerwca 2014 Witam! Krótko i na temat. Poszukuję przerzutek przednich do MTB. Wyleciałem trochę z tematu, dlatego podrzucę informacje, które rzucają mi się na myśl, jakby czegoś brakowało, proszę mnie nakierować Nie szukam nówek, bo takich pewnie już i tak nie znajdę. Z tyłu posiadam Deorki LX i takie też chciałbym skompletować na przód. Prowadzenie linki jest górne. Z tyłu mam 8 blatów, z przodu aktualnie dwa, jeden ma 22 zęby, drugi 32. Planuję dokupić jeszcze jeden większy. Jeśli ktoś ma jakieś rady, opinie, proszę pisać, w zasadzie dlatego właśnie założyłem topic. Jazda tylko na tylnych przerzutkach nie ma sensu, łańcuch może pracować tylko na środkowych blatach a zdarza się, że potrafi spaść z zębatek po zjeździe z krawężnika Pozdrawiam!
Mod Team mrmorty Napisano 10 Czerwca 2014 Mod Team Napisano 10 Czerwca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.