OKO Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Z przykrością informuję, że dołączyłem i ja do ostatniej plagi skradzionych rowerów. Rower zginął dziś w nocy z zamykanego korytarza przy mieszkaniach (przy obecności 3 rodzin). Po ostatnich incydentach dołożyłem trzeci łańcuch, które chyba spełniły swoją rolę, bo wyrwano rower z całymi obejmami wmurowanymi w ściane. Rower dobrze znany, wiec jak by ktoś się napatoczył na niego na szlaku, allegro, giełdzie, gdziekolwiek, to proszę o info. Tel kontaktowy 667-635-sześć,dwa,jeden lub na policję Osobę, która doprowadzi do odnalezienia roweru odpowiednio wynagrodzę. A to specyfikacja: Rama: Cube Fritzz PRO 2011, M-18", 160mm Widelec: Fox Float RC2 FIT - 160mm QR20 Damper: FOX RP23 200/56mm Kierownica: FUNN Fatboy DH Bob 785mm Mostek: Truvativ Stery: FSA Orbit Z 1.5R Sztyca: Rock Shox Reverb 2013 Siodło: FI'ZI:K Gobi XM Pedały: HT AE03 niebieskie Manetki: XT Przerzutka przód: XT Przerzutka tył: SLX GS Hamulce: ZEE Tarcze: 203/180 Kaseta: XT 11-34 Łańcuch: Connex 908/904 Korby: FC-M542 32/22 Blackspire Suport: AREOZINE Obręcze: Alex Rims FR30 Piasta przód: NOVATEC NT-DH41SB QR20 Piasta tył: XT FH-M788 142mm, oś X-12 Szprychy: SAPIM Leader Black Opony: Maxxis Minion 2,5 2ply 42a/60a Chwyty: ODI Rogue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzanas Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Będę czujny ale zarazem współczuję, fajna maszina ................jak mogłeś .....trzymać na korytarzu......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 K...a. Krew zalewa człowieka. Bede obserwował aukcje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzanas Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Co racja to racja ..... już niedługo będę się spodziewał wszystkiego....... https://www.youtube.com/watch?v=ECs8ZrmH8D8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geiger Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 A ja w pokoju roweru nie zapinam i nadal stoi Współczuję Ci, jednak nie rozumiem dlaczego ktoś kto posiada już dobry rower, nie jest w stanie zagospodarować mu tak minimalny kawałek mieszkania... Są teraz różne sposoby na podwieszanie rowerów i to praktycznie żadna przeszkoda... Współczuję, ale nie rozumiem takiego podejścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OKO Napisano 6 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dzięki chłopaki za odzew. Nie mam teraz ochoty na dyskutowanie o słuszności miejsca przechowywania roweru. Tak jak pisałem, korytarz w ktorym stał rower, jest jak by przedpokojem do trzech mieszkań, nikt z zewnątrz nie miał tam dostępu i jest zamykany normalnie na klucz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikoBiko Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 To jak złodziej/e wszedł/weszli? I dlaczego hałas nikogo nie obudził? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIANT84 Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Pewnie ktoś z sąsiadów miał w tym swój udział, ale fakt hałas powinien i to nie mały czytając że został wyrwany, chyba że stare budownictwo i wyskrobał widelcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzanas Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 dokładnie jak GIANT84 pisze ....miałem podobną sytuację ...okazało się, że mam "fantastycznych" sąsiadów ......patrz "pod nogi" ........ale dalej mam niesmak niestety podejrzewam,że twoja machina pójdzie na części jak zawsze (albo "wypłynie" za 10 lat jako super duper vintage custom extra turbo promocja na alledrogo) ehhhhh ręce poupie.......ć to mało ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 swoja droga to te wspólne przestrzenie dla kilku mieszkań w blokach są kompletnie bez sensu, rower Ci za.... buty sąsiadów wąchasz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 heh fajny rower, nawet poznaje miejsce gdzie była fotka robiona. Będę spoglądać za takim w okolicach, nie często się takie widzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Jestem w Gliwicach dosyć, często będę spoglądał na ulicach czy jakiś mongol nie śmiga na takim wehikule w Gliwicach bardzo dużo ostatnio słyszy się o kradzieżach rowerów i samochodów wszystko na części, szczególnie, że rowery takiego pokroju są tyle samo a nawet więcej wart niż golf IV więc dobry towar i ciężki do zlokalizowania, a Gliwice są tego potentatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Jak sytuacja? Jakiś portal o gliwicach napisał, że złapali sprawców, a rower nadal poszukiwany. Wytaptalkowane n7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Wygląda jak Twój po lekkich modyfikacjach... http://allegro.pl/cube-fritzz-pro-2011-18-reverb-akcesoria-i4383897837.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 oj, chyba nie. tylko rama z damperem się zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 I pedały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 No i reverb jest w "dodatkach" i stery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 1 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Sprzęt może być mieszany przy sprzedaży. także nigdy nic nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OKO Napisano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 To nie mój, za dużo rozbierzności aby to sprawdzać, nawet damper nie ten, u mnie był z małą komorą. Poza tym nie ten fox 36 nie na 1 1/8 W każdym razie dzieki Panowie za czujność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ska Napisano 2 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Żadnych śladów włamania przez zamek w tym przedpokoju? pewnie któryś z sąsiadów zobaczył w internecie ile rower kosztuje i zostawił komuś furtkę otwartą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OKO Napisano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 (edytowane) Zamek był wyłamany, zresztą dwoje sąsiadów to babcie po 70 Edytowane 3 Lipca 2014 przez OKO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Pod latarnią najciemniej. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeGie Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 ja tam na twoim miejscu o numer seryjny ramy bym poprosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 3 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Wystarczy więcej zdjęć. Egzemplarz kolegi był obtarty na dolnych widłach jak dobrze pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi