talento259 Napisano 6 Czerwca 2014 Napisano 6 Czerwca 2014 Witam. Mam następujący problem: W rowerze R&P Pawlak, stuka w pewnym miejscu piasta z przodu. Rozbierałem, czyściłem, nawaliłem smaru do piast Shimano i po przejechaniu 500m dalej to samo. Kulki były wszystkie, ten pierścień po którym się toczą nie wygląda na zjechany. Co trzeba zrobić w takiej sytuacji? Proszę o pomoc. Czy konieczna jest zmiana koła? Pozdro!
banan1996 Napisano 6 Czerwca 2014 Napisano 6 Czerwca 2014 Ja mam ten sam problem tyle że z piastą w tylnim kole,zmieniłem tylną pisate gdyż całkiem ją skrzywiło po wymianie był spokój przez jakiś miesiąc i stukanie znów powróciło ;/
talento259 Napisano 6 Czerwca 2014 Autor Napisano 6 Czerwca 2014 No to podobnie miałeś. Z tym że mi się chyba nie opłaca kupować nowej piasty, która kosztuje 40zł, tylko koło które kosztuje 45,99.../
talento259 Napisano 6 Czerwca 2014 Autor Napisano 6 Czerwca 2014 A wytłumaczysz mi krok po kroku jak to uczynić?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.