ForSSberg Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Witam, chcę kupić strój kolarski lecz mam problem z doborem koszulki. W klacie mam 103 cm, a na aukcjach są dostępne rozmiary: - 112 cm - 102 cm - 108 cm 112 cm wydaje mi się za luźne, ale nie jestem pewien. Jaki rozmiar byłby dobry? Podane dane są bez rozciągania. Tutaj link do aukcji - jest ich kilka z różnymi rozmiarami - podaję tylko dla podglądu: http://allegro.pl/profesjonalny-komplet-kolarski-castelli-r-xl-i4283385732.html Nie chciałbym nosić wora po kartoflach, ale też nie super obcisłe by szwy pękały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 5 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Jeżeli ma spełniać swoje zadanie (oddychająca) to powinna przylegać do ciała a nie łopotać jak flaga. Bierz 102. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ForSSberg Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Wiesz jak bardzo jest to rozciągliwe? Dziś przymierzałem 94 cm AGU i weszła na moje 103 cm, lecz wyglądało to dziwnie - szczególnie na długości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 5 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 No przecież nie proponuję wciskania się w prezerwatywę. 102 na Twoją klatę będzie dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shmitt Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Dziwnie niska cena kompletu Castelli, jeszcze z kategorii Rosso Corsa...Za tę cenę to rękawiczki najwyżej. Jeśli tak to pytający trafił na super okazję, może na allegro zdarzają się takie perełki. Także radziłbym dobrać niższy,mniejszy rozmiar w obwodzie, w końcu z czasem wszystko rozciąga się ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozek33 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Witam, chcę kupić strój kolarski lecz mam problem z doborem koszulki. W klacie mam 103 cm, a na aukcjach są dostępne rozmiary: - 112 cm - 102 cm - 108 cm 112 cm wydaje mi się za luźne, ale nie jestem pewien. Jaki rozmiar byłby dobry? Podane dane są bez rozciągania. Tutaj link do aukcji - jest ich kilka z różnymi rozmiarami - podaję tylko dla podglądu: http://allegro.pl/profesjonalny-komplet-kolarski-castelli-r-xl-i4283385732.html Nie chciałbym nosić wora po kartoflach, ale też nie super obcisłe by szwy pękały To chinskie repliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ForSSberg Napisano 6 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Dzięki, w takim razie biorę te 102 cm. Co do podrób to zdaje sobie z tego sprawę. Nie przeszkadza mi to, gdyż nawet nie znam oryginału Castelli, a kupując różne produkty nigdy nie kieruje się firmą. Ten strój po prostu wpadł mi w oko pod względem wyglądu, a reszta to rybka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shmitt Napisano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Miałem na myśli jakość materiału, wykonania , czy wkładkę, aby później nie być niemile zaskoczonym. Choć pytający zdaje sobie z tego sprawę, więc nie może mieć pretensji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ForSSberg Napisano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2014 Tak - jako, że dopiero zaczynam jeździć w stroju więc i tak nie zobaczę różnicy między tak zwanym oryginałem, a imitacją o ile taka jest warta ceny oryginału ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.