Skocz do zawartości

[rozmiar] Jaki dobry rozmiar koszulki

ForSSberg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 

chcę kupić strój kolarski lecz mam problem z doborem koszulki.

W klacie mam 103 cm, a na aukcjach są dostępne rozmiary:

- 112 cm

- 102 cm

- 108 cm

112 cm wydaje mi się za luźne, ale nie jestem pewien. Jaki rozmiar byłby dobry? Podane dane są bez rozciągania.

Tutaj link do aukcji - jest ich kilka z różnymi rozmiarami - podaję tylko dla podglądu:

http://allegro.pl/profesjonalny-komplet-kolarski-castelli-r-xl-i4283385732.html

Nie chciałbym nosić wora po kartoflach, ale też nie super obcisłe by szwy pękały :)

Dziwnie niska cena kompletu Castelli, jeszcze z kategorii Rosso Corsa...Za tę cenę to rękawiczki najwyżej.  Jeśli tak to pytający trafił na super okazję, może na allegro zdarzają się takie perełki.

Także radziłbym dobrać niższy,mniejszy rozmiar w obwodzie, w końcu z czasem wszystko rozciąga się ...

Witam, 

chcę kupić strój kolarski lecz mam problem z doborem koszulki.

W klacie mam 103 cm, a na aukcjach są dostępne rozmiary:

- 112 cm

- 102 cm

- 108 cm

112 cm wydaje mi się za luźne, ale nie jestem pewien. Jaki rozmiar byłby dobry? Podane dane są bez rozciągania.

Tutaj link do aukcji - jest ich kilka z różnymi rozmiarami - podaję tylko dla podglądu:

http://allegro.pl/profesjonalny-komplet-kolarski-castelli-r-xl-i4283385732.html

Nie chciałbym nosić wora po kartoflach, ale też nie super obcisłe by szwy pękały :)

To chinskie repliki :)

Dzięki, w takim razie biorę te 102 cm.

Co do podrób to zdaje sobie z tego sprawę. Nie przeszkadza mi to, gdyż nawet nie znam oryginału Castelli, a kupując różne produkty nigdy nie kieruje się firmą.

Ten strój po prostu wpadł mi w oko pod względem wyglądu, a reszta to rybka :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...