FranekPawlak Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Posiadam rower typu lowrider srebrny chrom. Trochę zardzewiał i nie ma już tego blasku co kiedyś. Chcę go zrobić tak, żeby wyglądał jak ten załączony na zdjęciu.Tylko jest problem nigdzie w mojej okolicy nie chromują. W gre nie wchodzi malowanie sprayem bo to bez sensu. Chciałbym się dowiedzieć czy są jakieś alternatywy żeby uzyskać taki efekt? Żeby też koszty nie przeskoczyły powyżej 500 zł. Może da się cośzrobić włąsnymi rękoma? Nie mam również ochoty wysyłać go gdzieś daleko. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Jak aluminium to można wypolerować na lustro. Męcząca robota ale efekt jest. Pasta, szmatka i jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranekPawlak Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Niestety to nie aluminium ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.