lesieque Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Słuchajcie. Nie wiem jak to się stało i jestem szczęśliwy, że mi sie nic nie stało, ale wczoraj na pętli do XC zgubiłem śrubę montującą klocki... Zawsze zakładałem to mocno i pewnie no bo jednak nikt nie chce skończyć na drzewie. Czy ktoś wie gdzie można dostać taką śrubę? (tak jak w temacie jest to zacisk xtr-a 975) lub czy można pójść do normalnego sklepu metalowego i kupić odpowiedni wymiar? Może ktoś ja zmierzyć i napisać co to dokładnie za śruba? Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 http://rowerowy.com/sklep/narzedzia_serwis/serwis_hamulcow/avid/prod/a2z_bolt tu masz takie tuningowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 6 Czerwca 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Ludzie sobie radzą różnie, jedni dają drut, zawleczkę, kawałek szprychy z nyplem ja zrobiłem sobie śrubę. Zwykłą, stoczyłem gwint i zostałem tyle ile trzeba. Można także kupić nową śrubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi