crosis Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Zauwazylem dziwne zachowanie regulatora CTD (wersja bez manetki remote, model na rok 2014, sprawdzalem s/n na stronie i jest ok) w moim nowym Foxie - regulator daje sie przekrecic kawalek poza graniczna pozycje D odpowiadajaca za pelne odblokowanie. Jest to moze z 5 mm poza D. Wydaje mi sie, ze w obu ustawieniach amortyzator zachowuje sie tak samo, przy czym pozycja poza D nie jest zbyt trwala (nie ma wyrazniego klikniecia towarzyszacemu pozycjom CTD). Wydaje mi sie nawet, ze raz przy mocniejszych "turbulencjach" pokretlo samo wskoczylo na D. Przesuniecie pokretla w druga strone, tzn. poza pozycje C nie jest mozliwe - zatrzymuje sie tam gdzie powinno. Czy takie zachowanie jest normalne i prawidlowe? Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Czerwca 2014 przez crosis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XNicramX Napisano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Mam tak samo w moim widelcu, tak to już jest zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi