Skocz do zawartości

[pulsometr] który lepszy?

rObO87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

pc 15 ma zdecydowanie więcej funkcji, szczególnie jezeli chodzi o planowanie terningu. Np: licznik okrążeń.

A dobrze się składa że powstał ten temat bo też szukam pulsometru

i zastanawiam się nad wyborem pomięcy PC 15 i Fit watch.

Niemal identyczne są. Pierszy ma wspomniany licznik okrążeń, drugi test wydolnościowy robi. Cena też zbliżona.

który byście polecali?

tylko nie piszcie że polara :D

Napisano

Witam

Szczerze mówiąc ja dziś kupiłem Sigmę PC 15, więc dam znać, co i jak (też miałem dylemat czy PC15 czy Fit), co do przesłanek, jakimi się kierowałem – to przekonało mnie podświetlenie tarczy, może to niedorzeczność, ale jakoś mnie się to wydaje dobrym rozwiązaniem.

pozdrawiam adiplus

Napisano

Fit Watch jest całkiem fajny, mam wersję 2006 kupioną w okolicach lutego i sprawuje się naprawde dobrze, nie było z nią problemów podczas mrozów w zimie [czasem elektronika lubi zwwaaaaalniać i być ospała w niskich temperaturach], jak i podczas ostatnich upałów, ale w końcu za cenę ok 200pln musi być sprawna.

ma sporo funkcji ale np ciężko jest się dostać w czasie treningu do zegarka.

jedyne czego mi brakuje w niej to wymienione wcześniej podświetlenie, czasem jeżdżę w 'anormalnych' godzinach i chciałbym wiedzieć czy to która godzina czy jaki mam aktualny puls i nie ma takiej możliwości, pozatym używam go jako zegarka na codzień i tu także przydałaby się możliwość podświetlenia tarczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...