rObO87 Napisano 23 Czerwca 2006 Napisano 23 Czerwca 2006 Który pulsometr sobie kupić: Sigma PC 15 czy Sigma PC 9?
Melon Napisano 24 Czerwca 2006 Napisano 24 Czerwca 2006 pc 15 ma zdecydowanie więcej funkcji, szczególnie jezeli chodzi o planowanie terningu. Np: licznik okrążeń. A dobrze się składa że powstał ten temat bo też szukam pulsometru i zastanawiam się nad wyborem pomięcy PC 15 i Fit watch. Niemal identyczne są. Pierszy ma wspomniany licznik okrążeń, drugi test wydolnościowy robi. Cena też zbliżona. który byście polecali? tylko nie piszcie że polara
adiplus Napisano 26 Czerwca 2006 Napisano 26 Czerwca 2006 Witam Szczerze mówiąc ja dziś kupiłem Sigmę PC 15, więc dam znać, co i jak (też miałem dylemat czy PC15 czy Fit), co do przesłanek, jakimi się kierowałem – to przekonało mnie podświetlenie tarczy, może to niedorzeczność, ale jakoś mnie się to wydaje dobrym rozwiązaniem. pozdrawiam adiplus
Melon Napisano 27 Czerwca 2006 Napisano 27 Czerwca 2006 a ja wczoraj kupiłem jednak Fit Watch. Jak doręczą i poprubóję to dam znać jak działa.
wikiyu Napisano 27 Czerwca 2006 Napisano 27 Czerwca 2006 Fit Watch jest całkiem fajny, mam wersję 2006 kupioną w okolicach lutego i sprawuje się naprawde dobrze, nie było z nią problemów podczas mrozów w zimie [czasem elektronika lubi zwwaaaaalniać i być ospała w niskich temperaturach], jak i podczas ostatnich upałów, ale w końcu za cenę ok 200pln musi być sprawna. ma sporo funkcji ale np ciężko jest się dostać w czasie treningu do zegarka. jedyne czego mi brakuje w niej to wymienione wcześniej podświetlenie, czasem jeżdżę w 'anormalnych' godzinach i chciałbym wiedzieć czy to która godzina czy jaki mam aktualny puls i nie ma takiej możliwości, pozatym używam go jako zegarka na codzień i tu także przydałaby się możliwość podświetlenia tarczy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.