Habibek Napisano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam, mam Magury Jullie. Moje pytankop dotyczy tego, czy jeśli zaplotę koło z piastą na Center Locka, i zakupię tarczę w ten sposób montowaną, to czy będzie ona kompatybilna (pod względem oddalenia tarczy od piasty a tym samym od zacisku) z mocowaniem na 6 śrub? Pytam, bo nie wiem a oryginalnie hebel pracyje w konfiguracji z mocowaniem tarczy na 6 śrub. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Będzie pasowało, tylko jest kwestia że tylko SH robi tarcze pod CL a na 6 śrub możesz włożyć co chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mozg Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Wszystko bedzie pasowalo z tym ze musisz zakupic tarcze shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.