Wilczekk Napisano 4 Czerwca 2014 Napisano 4 Czerwca 2014 Witam Serdecznie. Na dzisiejszej aukcji wystawiam Cube LTD SL 29er z rama 21cali Rower ten (Uwaga!) Jest w stanie technicznym jak nowy, gdyż dopiero co wyjechał z serwisu i przybrał nowe częsci nowy naped, każda sróbka została odkręcona . Jest nowy kompletny naped : XT XTR SLX, Klocki Zeit w jednym i w drugim kole, przeserwisowane hamulce , koła i amor Fox ( Wartość nowego 2,5tyś). Specyfikacja: Rama : 21 Cali Hamulce : Formula Rx To co najważniejsze w MTB : Amortyzator Fox 32 Po wymianie uszczelek płynów ustrojowych itd:). Tarcze Formula Klocki: Zeit Opony Schwalbe Rocket Ron Evo 29 x 2.1 Dętki Schwalbe , Maxxis Przerzutka Tył : XTR Przerzutka Przód XT ( mam starą SLX która była oryginalna w Cubie:)) Korba XT ( Ma lekkie ryski (ostatnie zdjęcie) które nie przeszkadzają w niczym) Łancuch SLX nowa kolekcja. Kaseta SLX Nowa kolekcja Kiera KCNC Gripy : Boplight Mostek Rithey Siodełko : Selle Italia Manetki SLX 3x10 ( Miałem zmieniac na XT ale stwierdziłem ,że nie ma to sensu. Rower jest używany więc ma jakieś tam odpryski no ale to w końcu MTB 29 er:). Jednak pomimo swojego przeznaczenia nie miał dużej styczności z terenem. Waga : ok 11kg ( Podane w serwisie TWR w Krakowie tam też odbyła się wymiana częsci oraz serwis roweru ( przeserwisowanie Fox'a 32 kosztowało bagatela 320zł ) Jeżeli szukasz używanego 29 er z nowym napędem jednej z wyższych klas. To jest rower ddla Ciebie , jeżeli kupisz inny możliwe , żę wydasz 1,5tyś do doprowadzenia go do stanu używalności, można natrafić na zepsutego Foxa a koszt nowego tak jak wspominałem wyżej jest bardzo wysoka . W razie pytań zapraszam na " Zadaj Pytanie Sprzedającemu" Zapraszam Pozdrawiam , Daniel Allegro :http://allegro.pl/cube-ltd-sl-29er-nowy-naped-xt-xtr-formula-fox-32-i4302739924.html
premier2 Napisano 11 Czerwca 2014 Napisano 11 Czerwca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.