degs Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Witam, Poszukuje ludzi chętnych do stworzenia kolektywu/stowarzyszenia o nazwie REDA CYKLO GROUP i wydzielonej drużyny REDA MTB TEAM, które skupiało by miłośników rowerów, kolarstwa górskiego, szosowego i nie tylko. CEL: Wspólne treningi, udział w rajdach, maratonach i wypadach w teren oraz wycieczkach z rodziną oraz cykliczne przejazdy rowerowe jak to się ma w innych miastach. MISJA: propagowanie jazdy rowerem i popularyzacja aktywności fizycznej w każdym przedziale wiekowym Wierzę, że tacy ludzie się znajdą! Trzeba trochę śmiałości i odwagi do realizowania pasji, dlatego mój pomysł może wypalić... A może są jakieś nieformalne kluby, skupiska choćby kilkuosobowe, które już istnieją? Jestem amatorem kolarstwa górskiego (mam 34 lata) i szukam chętnych do współpracy bardziej i mniej doświadczonych, po prostu ludzi z inicjatywą. W pojedynkę ciężko było by wszystko zorganizować, choć nie jest to niemożliwe, ale wiadomo Można by założyć stronę z informacjami, forum czy stronę na facebook'u do prostszej i szybszej komunikacji czy też później koszulki klubowe, emblematy etc. Jeżeli temat się rozwinie i znajdzie się grupa osób, które chcą w takim czymś uczestniczyć, to myślę, że trzeba będzie zrobić spotkanie by omówić sprawy organizacyjne, podyskutować, dać własne pomysły itd. Ktoś chętny? kontakt: Marcin degs@o2.pl 730-460-606 (tel. po 17)
degs Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Napisano 8 Czerwca 2014 Tak jak myślałem poziom zainteresowania i zaangażowania społecznego jest bardzo niski. Dla niedowiarków grupa i tak powstanie w formie stowarzyszenia z pozyskanymi funduszami itd. Już wkrótce będzie można zobaczyć kilku... rowerzystów w grupowych koszulkach
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.