Skocz do zawartości

[Reda] Stowarzyszenie REDA CYKLO GROUP

degs

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Poszukuje ludzi chętnych do stworzenia kolektywu/stowarzyszenia o nazwie REDA CYKLO GROUP i wydzielonej drużyny REDA MTB TEAM, które skupiało by miłośników rowerów, kolarstwa górskiego, szosowego i nie tylko.

CEL: Wspólne treningi, udział w rajdach, maratonach i wypadach w teren oraz wycieczkach z rodziną oraz cykliczne przejazdy rowerowe jak to się ma w innych miastach.

MISJA: propagowanie jazdy rowerem i popularyzacja aktywności fizycznej w każdym przedziale wiekowym

Wierzę, że tacy ludzie się znajdą!

Trzeba trochę śmiałości i odwagi do realizowania pasji, dlatego mój pomysł może wypalić...

A może są jakieś nieformalne kluby, skupiska choćby kilkuosobowe, które już istnieją?

Jestem amatorem kolarstwa górskiego (mam 34 lata) i szukam chętnych do współpracy bardziej i mniej doświadczonych, po prostu ludzi z inicjatywą. W pojedynkę ciężko było by wszystko zorganizować, choć nie jest to niemożliwe, ale wiadomo

Można by założyć stronę z informacjami, forum czy stronę na facebook'u do prostszej i szybszej komunikacji czy też później koszulki klubowe, emblematy etc.

Jeżeli temat się rozwinie i znajdzie się grupa osób, które chcą w takim czymś uczestniczyć, to myślę, że trzeba będzie zrobić spotkanie by omówić sprawy organizacyjne, podyskutować, dać własne pomysły itd.

Ktoś chętny?

kontakt:

Marcin

degs@o2.pl

730-460-606 (tel. po 17)

Napisano

Tak jak myślałem poziom zainteresowania i zaangażowania społecznego jest bardzo niski.

Dla niedowiarków grupa i tak powstanie w formie stowarzyszenia z pozyskanymi funduszami itd.

Już wkrótce będzie można zobaczyć kilku... rowerzystów w grupowych koszulkach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...