meszka Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Witam Kupiłem nowy rower(Romet 29 r-line 4.0) prosto od producenta, więc domyślam się, że przydałoby się go wyregulować. Możecie polecić dobry serwis w okolicach z tematu, bo sam zielony jestem i trochę leniwy I najważniejsze ile za coś takiego sobie fachowcy liczą? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenolop Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 W Ząbkach, u Pietrzaka (ul. Szwoleżerów 132), jest porządny serwis (niestety dość drogi). LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Przy Grochowskiej u Marcela. Dobry i tani niedaleko Wschodniego. Jakie są ceny to nie wiem bo sam sobie rowery serwisuję ale opinię powtarzam ze słyszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.