Zielucha Napisano 3 Czerwca 2014 Napisano 3 Czerwca 2014 Jak w temacie. Szukam kompanki / kompanek do wspólnej jazdy na rowerze w okolicach Olsztyna. Rower MTB, prędkość jazdy ok. 18km/h, drogi leśne lub mało uczęszczane asfaltówki, dystans do 50km.
dymcio111 Napisano 4 Czerwca 2014 Napisano 4 Czerwca 2014 Zdaje się, że chyba na Facebooku była grupa do umawiania się dziewczyn. Chyba że ogólna też Olsztyn kręci korbą!
Zielucha Napisano 4 Czerwca 2014 Autor Napisano 4 Czerwca 2014 klon nic z tych rzeczy! Sprawa jest bardzo prosta - kompanów do jazdy mam - tylko moja druga połówka strasznie przeżywa moje wycieczki z chłopakami. Żeby mu zminimalizować stres uznałam, że znajdę jakąś dziewczynę, która ze mną pojeździ. dymcio111 czy wiesz może jak ta strona się nazywa?
klon Napisano 4 Czerwca 2014 Napisano 4 Czerwca 2014 @@Zielucha, aha, rozumiem, siła wyższa, to odwołuję tą dyskryminację Brałaś udział w Olsztyn aktywnie, jadę nie tankuję itp. ? Tam sporo kobiet się pojawia, może wyjść do nich z inicjatywą podczas takiej imprezy i zorganizować "koło rowerzystek olsztyńskich"
dymcio111 Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 Czy jest w końcu damska grupa to nie wiem, ale jest ogólna "Olsztyn kręci korbą" tylko jakoś członków trochę jest a rzadko kto pisze... Przeważnie to na rajdach rodzinnych jeżdżą dziewczyny różne, a na zaawansowane praktycznie zawsze te same nie wiem może tempa czy kilometrów się obawiają... Ale to jest dopiero jazda rowerem, a nie na rodzinnym, zatrzymywać się co kilka minut mięśni nie rozgrzejesz a jak chłodny dzień to jeszcze zmarzniesz :/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.