Zielucha Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Jak w temacie. Szukam kompanki / kompanek do wspólnej jazdy na rowerze w okolicach Olsztyna. Rower MTB, prędkość jazdy ok. 18km/h, drogi leśne lub mało uczęszczane asfaltówki, dystans do 50km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 ależ dyskryminacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Zdaje się, że chyba na Facebooku była grupa do umawiania się dziewczyn. Chyba że ogólna też Olsztyn kręci korbą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielucha Napisano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 klon nic z tych rzeczy! Sprawa jest bardzo prosta - kompanów do jazdy mam - tylko moja druga połówka strasznie przeżywa moje wycieczki z chłopakami. Żeby mu zminimalizować stres uznałam, że znajdę jakąś dziewczynę, która ze mną pojeździ. dymcio111 czy wiesz może jak ta strona się nazywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 @@Zielucha, aha, rozumiem, siła wyższa, to odwołuję tą dyskryminację Brałaś udział w Olsztyn aktywnie, jadę nie tankuję itp. ? Tam sporo kobiet się pojawia, może wyjść do nich z inicjatywą podczas takiej imprezy i zorganizować "koło rowerzystek olsztyńskich" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Czy jest w końcu damska grupa to nie wiem, ale jest ogólna "Olsztyn kręci korbą" tylko jakoś członków trochę jest a rzadko kto pisze... Przeważnie to na rajdach rodzinnych jeżdżą dziewczyny różne, a na zaawansowane praktycznie zawsze te same nie wiem może tempa czy kilometrów się obawiają... Ale to jest dopiero jazda rowerem, a nie na rodzinnym, zatrzymywać się co kilka minut mięśni nie rozgrzejesz a jak chłodny dzień to jeszcze zmarzniesz :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.