adamo408 Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witam. Mam do was pytanie a mianowicie, które rękawiczki wybrać: Fox Dirtpaw 661 Czy może jakieś inne ? Jak macie możliwość napiszcie proszę pod tematem które są lepsze i dlaczego PozdROWER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Ja użytkuję FOX Dirtpaw. Jakość wykonania bardzo dobra, nic się nie strzępi, nie ma nitek, rzep trzyma mocno. Grip jest bardzo dobry, nawet na mokro. Aczkolwiek powyżej 25stC tempem wyścigowym zaczyna się robić gorąco w dłonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamo408 Napisano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 A jeśli można wiedzieć jaki masz model Dirtpaw'ów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 W sensie mówimy o kolorze? Bo nie zauważyłem jakiegoś specjalnego podziału. Dokładnie takie mam http://media.cdn.mountainbikesdirect.com.au/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/o/fox-dirtpaw-race-2013-glove-black_2_2.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamo408 Napisano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Twoje dirtpawy to model race, są jeszcze radeon i undertow z tego co pamiętam A są przewiewne chociaż troche ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Tzn jak byłem w górach jest OK. Ale przy tępie wyścigowy (średnie tętno) powyżej 180 to zaczyna być ciepło w dłonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.